شهر میزبان یک بار دیگر تغییر کرد؛

پرسپولیس و سپاهان در سیرجان

پرسپولیس و سپاهان در سیرجان
سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷

بازی پرسپولیس و سپاهان در سیرجان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، تیم فوتبال سپاهان روز شنبه هفته آینده باید به در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال کشور به مصاف تیم پرسپولیس تهران برود. بازی این دو تیم طبق حکم کمیته انضباطی باید در شهر ثالث برگزار شود و سپاهان برای بازی رفت و میزبانی خود، شهر اراک را به عنوان میزبان این بازی حدود یک ماه قبل از برگزاری اعلام کرد.

اما در بازی برگشت، پرسپولیس روزهاست که درگیر انتخاب محل میزبان این بازی است و باشگاه سپاهان بلاتکلیف شده است. ابتدا شهر مشهد به عنوان میزبان این بازی معرفی شد و حتی باشگاه سپاهان اقدام به رزرو هتل در این شهر کرد.

با این حال روز گذشته در رسانه‌ها تبریز به عنوان محل برگزاری این بازی اعلام شد و این انتخاب بار دیگر امروز و در فاصله چهار روز مانده به بازی تغییر کرد. بر اساس آخرین اخبار، شهر سیرجان به عنوان میزبان بازی سپاهان و پرسپولیس انتخاب شده است.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و محرم نویدکیا، سرمربی تیم فوتبال این باشگاه روز گذشته و در دو مصاحبه جداگانه نسبت به تعلل بسیار در انتخاب شهر میزباناین بازی اعتراض کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه