خانه تکانی بدموقع در استقلال تهران

خانه تکانی بدموقع در استقلال تهران
پژمان سلطانی
سه‌شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷

بیش از شش بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران در فصل جدید از این تیم جدا خواهند شد.

به گزارش ایراسین، یکشنبه گذشته تنها شانس تیم فوتبال استقلال تهران برای کسب عنوان قهرمانی در فصل ۱۳۹۹ – ۱۴۰۰ بود اما این تیم در جام حذفی و در ضربات پنالتی مغلوب فولادخوزستان شد.

پس از برگزاری بازی فینال جام حذفی و دومین نایب قهرمانی متوالی استقلال تهران به همراه فرهاد مجیدی، لیگ بیستم به صورت رسمی برای آنها به پایان رسید و اکنون آبی‌ها به شکل جدی‌تر وارد بازار نقل و انتقالات شده‌اند.

میلیچ و دیاباته فصل بسیار ضعیفی را پشت سر گذاشتند به طوری که حالا هواداران استقلال هم از جدایی آنها ناراحت نیستند.

در خبرها آمده بود که محمد دانشگر هم ۱۰ روز به استقلال مهلت داده تا پولش را بدهند و احتمال جدایی او هم وجود دارد.

از رشید مظاهری و داریوش شجاعیان هم به عنوان کسانی نام برده می شود که احتمال جدایی آنها از استقلال وجود دارد. داریوش در طول فصل بیشتر مصدوم بود و در مجموع نتوانست انتظارات را برآورده کند.

محمد نادری هم که در پایان بازی با فولاد از همه خداحافظی کرد و احتمال ماندن او هم در استقلال خیلی ضعیف است. حتی اگر بپذیریم بقیه بازیکنان در استقلال می مانند بازهم جدایی ۶ نفر پیش بینی می شود و مسلما در آن صورت استقلالی‌ها باید نفرات جدید بیشتری را جذب کنند.

البته مهدی قایدی و احتمال جدایی او را نیز نباید فراموش کنیم. هر چند وضعیت مهدی قایدی هنوز مشخص نیست اما به احتمال زیاد به یک تیم آسیایی یا اروپایی ترانفسر خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای پایداری

یادداشت

تازه‌ترین‌ها پایداری

ویدیوی صفحه

دیدگاه