پیش بینی موسسه مودی برای صنعت فولاد جهان در سال 2021

پیش بینی موسسه مودی برای صنعت فولاد جهان در سال 2021
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۵

موسسه اعتبار سنجی مودی در نظرسنجی جدید خود وضعیت بهتری را برای صنعت فولاد جهان در سال آتی میلادی پیش بینی کرده است.

به گزارش گروه ترجمه ایراسین به نقل از اکونومیک تایمز، با نزدیک شدن به ماه پایانی سال 2020، موسسه های اعتبار سنجی شروع به سنجش وضعیت بخش های مختلف اقتصادی کرده اند و برهمین اساس موسسه مودی پیش بینی کرده که در سال 2021 صنعت فولاد جهان شاهد روزهای بهتری خواهد بود.

بر اساس پیش بینی این موسسه، با توجه به اینکه در ماه های اخیر شاهد افزایش تقاضا برای فولاد در کشورهای مختلف بوده ایم، این روند همچنان ادامه داشته و در سال 2021 نیز تکرار خواهد شد.

از سوی دیگر با پایان زمستان میزان محدودیت های کرونایی بار دیگر کاهش می یابد و این می تواند موجب افزایش فعالیت های صنعتی در جهان و در نتیجه رونق فعالیت شرکت های فولاد شود.

همچنین از سرگیری پروژه های زیر ساختی نیز به این موضوع کمک می کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه