سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد؛

صنعت نفت؛ مقاومت در برابر تحریم‌ها

صنعت نفت؛ مقاومت در برابر تحریم‌ها
سمانه رمضانی
شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۱

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: جریان تولید، توسعه و صادرات در صنعت نفت با وجود تحریم، محدودیت‌های مالی و بین‌المللی و شرایط سخت منطقه‌ای متوقف نشده است.

پایگاه تحلیلی‌خبری ایراسین؛ رضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، با اشاره به عملکرد وزارت نفت در دولت چهاردهم اظهار کرد: باید از مجموعه صنعت نفت برای حفظ تولید و پیشبرد پروژه‌های راهبردی قدردانی کرد و در عین حال انتظار داشت این شتاب با قدرت بیشتری ادامه یابد. دولت چهاردهم تاکنون با شرایط ساده‌ای روبه‌رو نبوده است، اما در همین شرایط جریان تولید و توسعه در صنعت نفت به‌ویژه در بخش سوخت‌رسانی متوقف نشده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در صنعت نفت طی این دو سال، افزود: امضای قرارداد فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی، حفظ پایداری تأمین سوخت با وجود اصابت به تأسیسات نفتی، جمع‌آوری روزانه ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گازهای مشعل، بازسازی پالایشگاه‌های گازی آسیب‌دیده عسلویه و کشف حدود ۱۷ تریلیون فوت مکعب ذخیره گاز در میدان‌های پازن و تخته در حوزه جنوب استان فارس از دستاوردهای بزرگ وزارت نفت در دوران فعالیت دولت چهاردهم است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر نقش پیشران صنعت نفت در توسعه و درآمدزایی برای کشور بیان کرد: عملکرد وزارت نفت در حوزه‌های گازرسانی، سوخت‌رسانی و دیگر بخش‌های زنجیره صنعت نفت در روزهای جنگ تحمیلی سوم ستودنی بود. این هنر مسئولان وزارت نفت بود که با وجود جنگ مشکلی در تأمین سوخت ایجاد نشد.

سپهوند با بیان اینکه عملکرد وزیر نفت، معاونان، مدیران و کارکنان این مجموعه در شرایط کنونی نشان‌دهنده مدیریت درست در شرایط بحرانی است، تأکید کرد: کارکنان صنعت نفت به‌ویژه در مناطق عملیاتی جنوب کشور با وجود تهدیدهای چندباره دشمن جانانه ایستاده‌اند تا زنجیره تولید تا صادرات لحظه‌ای متوقف نشود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای انرژی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها انرژی

ویدیوی صفحه

دیدگاه