از امروز و به منظور تامین نیاز واحدهای تولیدی انجام شد؛

آغاز عرضه مواد اولیه تولید بطری در بورس کالا

آغاز عرضه مواد اولیه تولید بطری در بورس کالا
نرگس کاظمی
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱

بورس کالا اعلام‌کرد که از امروز ۹ اردیبهشت ماه به منظور تامین بخشی از نیاز واحدهای تولیدی، یک‌هزار و ۵۹۹ تن پت بطری داخلی و وارداتی در این بورس عرضه می‌شود.

به گزارش ایراسین به نقل از بورس کالای ایران، از امروز (چهارشنبه، ۹ اردیبهشت) ۸۱۴ تن پت بطری از سوی یک شرکت تولید پلی استر و ۷۸۵ تن پت بطری وارداتی روی تابلوی عرضه می‌شود. عرضه محصولات وارداتی همزمان با عرضه‌های داخلی در بورس کالای ایران در دستور کار قرار گرفته تا نیاز داخل به مواد اولیه تامین شود.

امروز همچنین تالارهای بورس کالا میزبان عرضه ۶۹۲ هزار و ۵۴۷ تن انواع محصول است. ۴۷۲ هزار و ۸۷۰ تن محصول در تالار صادراتی کیش عرضه می شود. ۲۴۴ هزار و ۳۱۰ تن سیمان، ۱۹۵ هزار کلینکر، ۲۵ هزار و ۴۸۵ تن قیر، ۴ هزار تن مس، ۴ هزار تن فولاد و ۷۵ تن عایق رطوبتی از محصولات عرضه شده در این تالار است.

تالار صنعتی میزبان عرضه بیش از ۱۶۹ هزار و ۵۷۴ تن محصول شامل ۱۶۸ هزار و ۹۳۹ تن فولاد و ۶۳۵ تن مس است. ۲۳ هزار و ۷۱۶ تن محصول شامل ۱۹ هزار و ۷۶۰ تن فولاد و ۳ هزار و ۹۵۶ تن مواد شیمیایی در تالار حراج باز و در تالار فرعی ۱۰ هزار و ۹۵۷ تن محصول شامل فولاد، آلومینیوم، ضایعات، مواد شیمیایی و مس عرضه می‌شود.

تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی نیز میزبان عرضه ۱۵ هزار و ۴۳۰ تن محصول شامل ۷ هزار و ۳۲۶ تن مواد شیمیایی، ۵ هزار تن قیر، ۲ هزار و ۸۰۴ تن مواد پلیمری و ۳۰۰ تن گوگرد است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه