به گزارش ایراسین، مصرف برق کشور در روزهای جنگ تحمیلی با کاهشی قابل توجه همراه بوده است؛ کاهشی که بنا بر اعلام معاون برق وانرژی وزارت نیرو نتیجه همزمان چند عامل مهم است.
رجبی مشهدی، معاون وزیر نیرو، با اشاره به کاهش مصرف برق در دوره جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: تعطیلی بخشی از کسبوکارها و صنایع، افت دمای هوا نسبت به سال گذشته و کاهش ترافیک اینترنت که موجب کاهش مصرف مرتبط با دیتاسنترها و فعالیتهایی مانند استخراج غیرمجاز رمزارز شده در روند کاهش مصرف نقش تعیینکننده داشتهاند.
وی افزود: وزارت نیرو برای جبران این کسری تولید برق در صنایع انرژی بر، مجموعهای از اقدامات از جمله واردات برق، اجرای طرحهای بهینه سازی مصرف، مدیریت مصرف و اعمال محدودیتهای مقطعی در بخشهای کماولویت را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون وزیر نیرو هدف از این اقدامات را حفظ پایداری شبکه برق در ماههای پیش رو و کمک به استمرار صنایع آسیب دیده تا زمان بازگشت تدریجی به ظرفیت قبل اعلام کرد و از مردم خواست کماکان با کاهش مصرف وزارت نیرو را در تأمین برق مشترکان یاری دهند.
نظر شما