رئیس کنفدراسیون صادرات ایران خبر داد؛

رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان

رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان
سمانه رمضانی
پنجشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران از رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان با فروش اسکناس به صرافی ها خبر داد.

به گزارش ایراسین و به نقل از ایرنا، محمد لاهوتی، رئیس کنفدراسیون صادرات ایران اظهار کرد: از روز گذشته (۲۴ دی ماه) فروش مستقیم اسکناس ارز از سوی صادرکنندگان به صرافی های مجاز سراسر کشور فراهم شد.

وی افزود: این اقدام در راستای تسهیل در بازگشت ارز حاصل از صادرات و رفع تعهدات ارزی است. همچنین این اقدام با مجوز رسمی بانک مرکزی است.

از روز ۲۲ دی ماه مقررات خرید و فروش ارز به صورت اسکناس در بانک‌ها و صرافی‌ها و در راستای تعمیق و تقویت کارایی بازار ارز کشور و با هدف تسهیل معاملات ارز به صورت اسکناس در شبکه رسمی ابلاغ شده است.

در چارچوب این سیاست، متقاضیان می‌توانند با اتکا به نرخ‌های کاملاً توافقی و در بستر رسمی و شفاف، نسبت به خرید و فروش ارز اقدام کنند. همچنین امکان سرمایه گذاری مبتنی بر سپرده‌های ارزی در شبکه بانکی کشور نیز برای متقاضیان میسر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha