عضو کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛

افزایش نرخ ارز و اونس جهانی عامل صعود قیمت‌ها

افزایش نرخ ارز و اونس جهانی عامل صعود قیمت‌ها
سمانه رمضانی
جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲

عضو کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران و فعال بازار طلا و سکه گفت: باوجود آنکه قیمت جهانی طلا در هفته گذشته ثابت مانده بود، این هفته‌ نیز باتوجه به تحولات ونزوئلا؛ قیمت طلا، نقره، پلاتین و دیگر فلزات با افزایش همراه شدند و قیمت اونس طلا در این هفته به محدوده ۴۴۲۶ دلار رسید.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمد کشتی آرای، عضو کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران و فعال بازار طلا و سکه در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین با اشاره به نوسانات قیمت طلا در هفته گذشته اظهار کرد: باوجود به آنکه قیمت جهانی طلا در هفته گذشته ثابت مانده بود، این هفته نیز باتوجه به تحولات ونزوئلا؛ قیمت طلا، نقره، پلاتین و دیگر فلزات با افزایش همراه شدند.

وی افزود: در مجموع، قیمت اونس طلا در این هفته به محدوده ۴۴۲۶ دلار رسید درحالیکه روز شنبه اونس طلا ۴۳۳۱ بود و به‌طور متوسط شاهد رشد ۹۵ دلاری قیمت طلا بوده‌ایم، قیمت نقره نیز با افزایش دو دلار ۴۴ سنت رشد به ۷۰۵ دلار و ۱۰ سنت و قیمت پلاتین نیز با افزایش ۳۷ دلاری به ۲۱۷۴ دلار رسید.

عضو کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران با اشاره به افزایش قیمت اونس جهانی به انضمام نوسانات افزایش قیمت ارز که موجب افزایش قیمت طلا و سکه شد، بیان کرد: قیمت سکه طرح قدیم در آخرین معاملات روز گذشته به ۱۵۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید که به نسبت اول هفته ۱۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان افزایش داشته، سکه طرح جدید نیز با رشد ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی، به ۱۶۲ میلیون ۹۰۰ هزار تومان رسید، نیم‌سکه با افزایش دو میلیون تومانی به ۸۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه با رشد ۶۰۰ هزار تومانی به حدود ۵۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سکه‌های یک‌گرمی بانک مرکزی نیز با افزایش ۶۰۰ هزار تومانی به ۲۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیدند.

افزایش نرخ ارز و اونس جهانی عامل صعود قیمت‌ها

افزایش قیمت عامل کاهش دادوستدها

کشتی‌آرای ادامه داد: هر مثقال طلای آب‌شده با شش میلیون ۵۵۰ هزار تومان افزایش، در آخرین معاملات به قیمت ۶۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی رسید، همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش یک میلیون ۵۲۰ هزار تومانی، در آخرین معاملات به ۱۵ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان رسید.

وی افزود: حباب سکه با یک میلیون ۷۰۰ هزارتومان کاهش در آخرین معاملات روز گذشته کاهش هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی حباب را شاهد بود.

عضو کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف اظهار کرد: به دلیل افزایش قیمت ارز و اونس جهانی، این هفته قیمت طلا دارای نوسان بود که به موجب آن قیمت‌ها با افزایش همراه و سطح دادوستدها نیز با کاهش همراه شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه