آلومینیوم

رشد تقاضا و محدودیت عرضه آلومینیوم افزایش ۲.۶ درصدی بهای این فلز طی یک ماه گذشته را به دنبال داشته است. بلومبرگ پیش‌بینی می‌کند قیمت آلومینیوم تا پایان ۲۰۲۵ درپی رشد سرمایه‌گذاری صنعتی در کشورهای در حال توسعه و ساخت بزرگترین سد برق آبی جهان در چین وارد کانال ۲۸۰۰ دلار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بازار آلومینیوم با آغاز سومین دهه از ماه جولای سیر صعودی قوی پیدا کرد. بهای هر تن آلومینیوم در معاملات آتی منعقد شده در روزهای اخیر به ۲۶۵۰ دلار در هر تن افزایش یافت که بالاترین قیمت این فلز طی چهار ماه گذشته محسوب می‌شود. همچنین بهای نقدی آلومینیوم در بازارهای جهانی طی یک ماه گذشته ۲.۶ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۵.۷۸ درصد بالا رفته است. در حال حاضر عرضه آلومینیوم در بورس فلزات لندن نیز به دلیل تحریم‌های روسیه به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر این فلز در جهان محدوده باقی مانده که این موضوع رشد قیمت آلومینیوم در بورس لندن را به دنبال دارد. مطابق نمودار زیر آلومینیوم در این لحظه با بهای ۲۶۴۸.۸ دلار به ازای هر تن به فروش می‌رسد.

صعود آلومینیوم با چراغ سبز تقاضا

صعود آلومینیوم در هیاهوی اخبار ساخت‌وساز چین

انتشار اخباری پیرامون احداث بزرگ‌ترین سد و نیروگاه برق‌آبی جهان در چین رشد تقاضا برای آلومینیوم از در این کشور را به همراه داشته است چراکه ساخت این سد به عنوان یک پروژه عظیم به میزان بسیار زیادی از انواع فلزات ازجمله آلومینیوم نیاز دارد. از این رو تحلیل‌گران رشد تقاضا از سوی چینی‌ها را علت صعودی شدن قیمت آلومینیوم می‌دانند و به اعتقاد آن‌ها روند صعودی تقاضا و قیمت‌ها در بازار آلومینیوم طی دو و سه سال آینده متوقف نخواهد شد. علاوه بر این تقاضا جهانی برای مواد اولیه از جمله آلومینا و بوکسیت در مسیر افزایشی قرار گرفته است. بلومبرگ پیش‌بینی می‌کند آلومینیوم تا پایان ماه سپتامبر با قیمتی حوالی ۲۶۷ دلار در هر تن معامله شود و این رقم تا پایان ۲۰۲۵ در پی رشد سرمایه‌گذاری صنعتی در کشورهای در حال توسعه به ۲۸۰۰ دلار افزایش یابد.

چین صدرنشین تولید آلومینیوم در جهان

چین با تولید نیمی از آلومینیوم جهان در پنجمین ماه از سال ۲۰۲۵ جایگاه خود را به عنوان برترین تولیدکننده این فلز در جهان حفظ کرد. آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت و معدن چین از تولید بیش از ۳.۷۵ میلیون تن آلومینیوم در این کشور در طول ماه می حکایت می‌کند در حالی که تولید جهانی این فلز در ماه می ۶.۰۳ میلیون تن گزارش شد. ولی انتظار می‌رود تولید آلومینیوم در چین باتوجه به حرکت جوامع به سمت تولید آلومینیوم سبز و کم‌کربن در آستانه سال ۲۰۲۶ کاهش یابد. علاوه بر این اختلال در عرضه جهانی به ویژه در گینه احتمال نوسان قیمت آلومینیوم را باوجود رشد تقاضا طی ماه‌های آینده افزایش داده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =