داروخانه

دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور از ورود داروهایی با کاربردهای حیاتی، از جمله سه داروی مقابله با تشعشعات هسته‌ای، در جلسه اخیر این کارگروه خبر داد.

به گزارش ایراسین به نقل از تسنیم، نازیلا یوسفی، دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور اظهار کرد: در پانصد و بیست و سومین جلسه این کارگروه که در نخستین روز پس از توقف جنگ ۱۲ روزه در سازمان غذا و دارو برگزار شد، ۸ مولکول دارویی جدید وارد فهرست رسمی دارویی کشور شدند.

وی افزود: سه دارو برای مقابله با تشعشعات هسته‌ای، دو دارو برای درمان سرطان، یک دارو برای درمان بیماری ام‌اس، یک دارو برای درمان یک بیماری نادر متابولیک و یک دارو با کاربرد درمان چاقی، در این جلسه به فهرست دارویی افزوده شدند.

دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور تأکید کرد: داروهای جدید علاوه بر داشتن تأییدیه‌های بین‌المللی، از منظر بالینی برای نظام سلامت کشور مزیت داشته و با قیمت هزینه‌اثربخش به فهرست دارویی راه یافته‌اند. این داروها پس از دریافت مجوزهای لازم، طی هفته‌های آینده توسط تولیدکنندگان یا واردکنندگان وارد بازار خواهند شد.

وی همچنین از بررسی درخواست‌هایی برای تغییر سطح دسترسی چند دارو خبر داد و گفت: در این جلسه، یک داروی انکولوژی و یک داروی روماتولوژی از فهرست داروهای بیمارستانی خارج شده و مجوز توزیع در داروخانه‌های سرپایی دریافت کردند. نسخه به‌روزرسانی شده فهرست دارویی کشور، علاوه بر فایل اکسل بارگذاری‌شده در تارنمای سازمان غذا و دارو، از طریق سامانه IRC نیز در دسترس خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =