اصغر بالسینی

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: فعالیت بازار ارز تجاری به صورت عادی برقرار است و بر اساس آخرین آمارها از تأمین ارز واردات کالاها از ابتدای سال جاری تا امروز، بیش از ۱۱ میلیارد دلار ارز تخصیص یافته که بیش از ۱.۶ میلیارد دلار آن به صورت رسمی برای تأمین کالاهای اساسی بوده است.

به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به فعالیت بازار ارز تجاری مرکز مبادله در روزهای جاری گفت: امروز بازار ارز تجاری مرکز مبادله به صورت مرتب مشغول به فعالیت است و از صبح امروز تا ساعت ۱۲ فرایند سفارش گیری (خرید و فروش) صورت می‌گیرد و پس از ساعت ۱۲ نیز فرایند جورسازی و مچینگ صورت می‌گیرد که مشخص خواهد شد چه حجمی از معاملات صورت گرفته است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت امروز فعالیت بازار ارز تجاری گفت: در حال حاضر به صورت مشخص ۱۵۰ میلیون دلار سفارش فروش ارز و بیش از ۱۲۰ میلیون دلار سفارش خرید ارز در سامانه ارز تجاری ثبت شده است.

بیش از ۱۱ میلیارد دلار ارز تأمین شد

سخنگوی مرکز مبادله تصریح کرد: آخرین آمارهای مربوط به تأمین ارز مورد نیاز برای واردات نشان می‌دهد که از ابتدای سال تا امروز (۲۵ خردادماه) بیش از ۱۱ میلیارد دلار تأمین ارز برای واردات صورت گرفته است و فرایندهای مربوط به تأمین ارز مورد نیاز واردات طبق روال عادی در حال انجام است و آمارهای مربوط به تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی نشان می‌دهد که از ابتدای سال تا امروز بیش از ۱.۶ میلیارد دلار به صورت رسمی برای تأمین کالاهای اساسی اختصاص یافته است و با دستور رئیس کل بانک مرکزی در روز جمعه نیز، مقرر شد که یک میلیارد دلار دیگر برای تقویت ذخایر کالاهای اساسی کشور نیز تخصیص یابد که بیشتر آن تأمین شده است.

بازار ارز تجاری به قوت خود باقی است

بالسینی در پایان خاطرنشان کرد: بازار ارز تجاری مرکز مبادله، به طور مرتب در حال فعالیت است و در روزهای آینده نیز مانند روال عادی و روزهای گذشته به فعالیت خود ادامه می‌دهد و براساس آمارها از آخرین روز کاری در روز ۲۱ خردادماه معادل بیش از ۱۴۲ میلیون دلار معامله ارز در بازار ارز تجاری صورت گرفته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =