سنگ کروم

با وجود محدودیت‌های استخراج و صادرات سنگ کروم در زیمبابوه و آفریقای جنوبی قیمت گریدهای مختلف سنگ کروم در معاملات ماه می تا ۳ درصد کاهش یافت. داده‌ها نشان می‌دهد عرضه سنگ کروم در بنادر چین روند صعودی دارد ولی سطح تقاضا بالا نیست.

به گزارش خبرنگار ایراسین، قیمت سنگ کروم در بازارهای جهانی طی ماه می بر مدار کاهش قرار گرفت. در بازار چین قیمت گریدهای مختلف سنگ کروم تا ۳ درصد ریخت. افزایش موجودی بنادر و کاهش شدید تقاضا از جمله دلایل افت قیمت سنگ کروم در بازارهای جهانی عنوان می‌شود. نیمه دوم ماه می افت نگران کننده تقاضا منجر به ترافیک محموله‌های سنگ کروم در بنادر چین شد. صادرکنندگان ترکیه و زیمبابوه با هدف تحریک تقاضا قیمت محموله‌های خود را کاهش دادند ولی موفقیت چندانی برای فروش محصولات خود نداشتند و به دنبال آن قیمت گریدهای مختلف سنگ کروم کاهش یافت.

افت قیمت سنگ کروم با وجود محدودیت‌های استخراج از معادن

گزارش‌ها نشان می‌دهد محموله‌های وارداتی سنگ کروم به چین در ماه می نسبت به ماه قبل با رشد چشم‌گیری همراه بود و این اتفاق ذخایر سنگ کروم بنادر چین را افزایش داد در حالی که سطح تقاضا به پایین‌ترین سطح در طول ماه‌های اخیر رسید. کارخانه‌های فروکروم در ماه می خرید سنگ کروم را به شدت کاهش دادند، زیرا فولادسازان فروکروم کمتری می‌خرند.

کارخانه‌های فروکروم چین طی دو هفته اخیر محصولات خود را با تخفیف عرضه کردند ولی برای فروش محصولات خود ناموفق بودند به خصوص اینکه عرضه فروکروم با قیمت پایین‌تر از سوی کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، قزاقستان و زیمبابوه نیز افزایش یافته است. با این شرایط قیمت فروکروم در بازار تحت فشار قرار دارد و بسیاری از فعالان بازار معتقدند روند نزولی قیمت فروکروم و به دنبال آن سنگ کروم در هفته‌های آینده تشدید خواهد شد مگر اینکه تقاضا از سوی خریداران کلیدی مانند فولادسازان افزایش پیدا کند.

محدودیت‌های استخراج بازار سنگ کروم را نجات می‌دهد؟

سیاست‌های جدید دو صادرکننده کلیدی سنگ کروم یعنی آفریقای جنوبی و زیمبابوه بسیاری از فعالان این بازار را نسبت به محدودیت عرضه در آینده نزدیک نگران کرده است. آفریقای جنوبی با وضع قوانین سخت‌گیرانه برای صادرات مواد معدنی در آینده نزدیک، صادرات سنگ کروم را کاهش خواهد داد. شورای معادن این کشور هشدار داد این قوانین مانع از رشد بخش معدن در این کشور می‌شود با این حال دولت آفریقای جنوبی اصرار دارد سنگ کروم باید پیش از صادرات مستقیم، مورد فرآوری قرار بگیرد. در صورت اجرایی شدن این قوانین صادرات سنگ کروم خام از آفریقای جنوبی متوقف خواهد شد. در زیمبابوه نیز اتحادیه معدن‌کاران اعلام کردند در مقابل استخراج غیرقانونی سنگ کروم اقدام خواهند است.

استخراج شبانه سنگ کروم در معادن زیمبابوه طی ماه‌های گذشته افزایش یافته بود و این اقدام خسارت شدیدی به بعضی از معادن این کشور وارد کرد ولی اتحادیه معدن‌کاران این کشور از برخورد با عوامل مؤثر در این استخراج خبر داد. انتظار می‌رود این اخبار در میان مدت صادرات سنگ کروم را کاهش دهد با این وجود اکنون افت تقاضا برای فروکروم از سوی فولادسازان مهم‌ترین چالش زنجیره کروم است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =