محمدرضا بهرامن

محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن و نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه برگزاری همایش روز ملی معدن گفت: من معتقدم می‌توانیم به اهداف هفتم توسعه برسیم، زیرا زیرساخت اصلی برنامه، یعنی ساختار زمین‌شناسی کشور، ظرفیت رشد را دارد. برای تحقق این برنامه، نیازمند رفع این موانع، ورود سرمایه‌گذاری خارجی و تسهیل فرآیندهای تصمیم‌سازی هستیم تا بتوانیم رشد پایدار در بخش معدن را تضمین کنیم.

محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن و نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه برگزاری همایش روز ملی معدن گفت‌وگو با ایراسین اظهار داشت: امروز در روز ملی معدن، گرد هم آمده‌ایم تا ابتدا به تمامی فعالان حوزه معدن، از کارگران تا تصمیم‌گیرندگان، اساتید و دانشجویان، تبریک و خدا قوت بگوییم. این روز فرصتی است برای مرور عملکرد یک سال گذشته و برنامه‌ریزی برای آینده این بخش حیاتی.

وی افزود: ما برنامه توسعه‌ای به نام برنامه هفتم داریم که باید در چارچوب آن، اهداف معدن را تعیین کنیم و بررسی کنیم آیا قادر به تحقق آن‌ها هستیم یا خیر. من معتقدم می‌توانیم به این اهداف برسیم، زیرا زیرساخت اصلی برنامه، یعنی ساختار زمین‌شناسی کشور، ظرفیت رشد را دارد. اگر تاکنون به اهداف نرسیده‌ایم، عمدتاً به دلیل موانع و چالش‌هایی است که جامعه و ساختار تصمیم‌گیری ما ایجاد کرده‌اند. برای تحقق این برنامه، نیازمند رفع این موانع، ورود سرمایه‌گذاری خارجی و تسهیل فرآیندهای تصمیم‌سازی هستیم تا بتوانیم رشد پایدار در بخش معدن را تضمین کنیم.

بهرامن تکمیل کرد: در بخش فرآوری، به ویژه در معادن کوچک و سنگ‌های تزئینی، با محدودیت‌های جدی روبرو هستیم. این معادن اغلب تنها ۳ تا ۴ روز در هفته فعال هستند که این موضوع باعث کاهش تولید و افزایش هزینه‌ها می‌شود. در ماه‌های اخیر، با مشکلات جدیدی در تأمین مواد اولیه مانند سیمان و گچ مواجه شده‌ایم که کارخانه‌ها را با مشکلات جدی روبرو کرده و نهایتاً منجر به افزایش قیمت تمام شده محصولات می‌شود. این افزایش هزینه‌ها به مصرف‌کننده نهایی تحمیل می‌شود و به کل جامعه آسیب می‌رساند.

رئیس خانه معدن در پایان یادآور شد: از آنجا که مواد معدنی پس از فرآوری در پروژه‌های عمرانی مصرف می‌شوند، بالا رفتن قیمت‌ها و محدودیت بودجه در این بخش، باعث توقف یا کندی پروژه‌ها شده و آسیب‌های گسترده‌تری به اقتصاد وارد می‌کند. در پایان، از توجه و حمایت همه فعالان حوزه معدن سپاسگزارم و امیدوارم با همکاری و هم‌افزایی، بتوانیم چالش‌های پیش رو را پشت سر گذاشته و آینده‌ای روشن برای این صنعت رقم بزنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =