ایریسا

با حمایت شرکت ایریسا مسابقه برنامه‌نویسی دانا کاپ با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برگزار شد.

به گزارش ایراسین، اکبر گل‌بو، مدیرعامل شرکت ایریسا در اختتامیه این رویداد با اشاره به حمایت مادی و معنوی شرکت ایریسا گفت: با وجود اینکه تعداد بسیاری از دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد کشور در شرکت ایریسا مشغول هستند، حمایت این شرکت از این رویداد از این بابت بوده است که به رشد علمی و مهارتی دانشجویان توجه ویژه داشته و به آینده‌سازی این عزیزان پس از اتمام تحصیل در مجموعه علاقه‌مند است.

وی ادامه داد: امروز شرکت ایریسا با در بر داشتن بیش از ۸۰۰ کارشناس در حوزه‌های IT، OT، CT و DT به کل صنعت فولاد کشور یعنی نزدیک به ۵۰ مجموعه فولادسازی خدمت می‌کند.

مدیرعامل شرکت ایریسا خطاب به دانشجویان حاضر در مراسم خاطرنشان کرد: همکلاسی‌های قدیمی شما از اصفهان، بندرعباس، مشهد، سنگان، اهواز، چهارمحال بختیاری و سایر نقاط کشور در حوزه‌های پشتیبانی سیستم‌ها، اتوماسیون صنعتی، امنیت و شبکه شرکت‌های فولاد سازی فعالیت می‌کنند و امیدواریم به زودی ارزش‌آفرینی شما را نیز در این مجموعه شاهد باشیم.

درخشش دانشجویان در رویداد دانا کاپ با همکاری ایریسا و دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد نیز در این مراسم با بیان اینکه رویداد دانا کاپ بزودی در سطح ملی برگزار می‌شود، اظهار داشت: از حضور شرکت بزرگی همچون ایریسا از بعد اینکه در کنار دانشگاه قرار گرفتند تا شرایطی برای درخشش دانشجویان ایجاد شود، خرسندیم.

فرید نعیمی با اشاره به اینکه دانشجویان با حضور در این رویداد و به چالش کشیدن مهارت‌های خود قدمی برای آینده خود برداشته‌اند، ادامه داد: کسب مهارت و ایجاد توانمندی برای هر فرد شرط موفقیت است و امروز صنایع در کنار دانشجویان شرکت‌کننده حرکت کرده و فعالیت آن‌ها را نظاره کردند و به این فکر افتادند که در سال آینده نیروی انسانی متخصص خود را از میان این دانشجویان انتخاب کنند.

حضور ۱۷۰ تیم دانشجویی در رویداد دانا کاپ

دبیر رویداد دانا کاپ در رابطه با این رویداد عنوان کرد: این مسابقه با هدف ایجاد شور و نشاط علمی و پرورش مهارت‌های نرم‌افزاری دانشجویان در سال گذشته طراحی و اجرا شد و امسال در دومین دوره برگزاری، با استقبال بسیار زیادی روبرو شد.

شهره آجودانیان افزود: ۱۷۰ تیم سه نفره در ۸ حوزه مهندسی کامپیوتر، برق، عمران، مواد، مکانیک، معماری، تولید محتوای دیجیتال و ICDL در این دوره رقابت کردند و از ابتدای اردیبهشت امسال دانشجویان حدود یک ماه در دوره‌های مهارت و توانمندسازی شرکت داشتند.

گفتنی است، طبق تصمیم کمیته تخصصی این رویداد، در حوزه مهندسی کامپیوتر ۳ تیم برتر انتخاب شدند که به ترتیب مشمول جایزه ۱۰، ۷ و ۵ میلیون تومانی شدند؛ همچنین در در حوزه مهندسی برق دو تیم برتر با جایزه‌های ۱۰ و ۷ میلیون تومان و در سایر حوزه‌ها یک تیم برتر با جایزه ۱۰ میلیون تومانی انتخاب شدند.

اهداف آینده‌دار و تقویت اکوسیستم فناوری

گفتنی است، برگزاری چنین رویدادهایی با حمایت فعال شرکت‌های پیشرو مانند ایریسا، گامی مؤثر در جهت پیوند دانشگاه و صنعت و ایجاد بستری برای پرورش نیروهای متخصص در حوزه‌های نوین فناوری است. انتظار می‌رود در دوره‌های بعدی این مسابقه، شاهد حضور گسترده‌تر دانشجویان از سراسر کشور باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =