به گزارش ایراسین، مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان امروز در آئین افتتاح سی و سومین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران در تالار شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: استان اصفهان گام در راهی گذاشته که آن را به قطب فناوری ایران تبدیل خواهد کرد و این تحول فناورانه، با تمرکز بر ظرفیتهای هوش مصنوعی، متاورس و اینترنت اشیا، میتواند نقش فزاینده ای در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا کند.
وی تصریح کرد: هوش مصنوعی مزیتهایی قابلتوجهی در اقتصاد جهانی ایجاد کرده و بسیاری بر این باورند که به ازای هر دلار سرمایهگذاری در هوش مصنوعی، ۴.۶ دلار به اقتصاد جهانی کمک میشود و با توجه به این موضوع، باید به سرعت به سمت صنایع هایتک (صنایع با تکنولوژی پیشرفته) و فناوریهای نوظهور حرکت کنیم و از صنایع آلاینده فاصله بگیریم.
استاندار اصفهان گفت: هوش مصنوعی را میتوان به عنوان بزرگترین موهبت یا بهروزترین اختراع بشر تلقی کرد که برای بهرهبرداری صحیح از آن، باید تعادل بین خلاقیت و مشارکت، اتوماسیون و انسانیت و همچنین اخلاق را رعایت کنیم.
جمالی نژاد هوش مصنوعی را نه رقیب، بلکه همکار انسان معرفی و بر اهمیت تداوم اینگونه کنفرانسهای علمی برای کمک به رشد فناوری در اصفهان و ایران تاکید و اظهار امیدواری کرد: اصفهان با تمرکز بر سه محور گردشگری، هوش مصنوعی و انرژیهای نوین بتواند به بالاترین درجه از رشد دست یابد.
وی گفت: هم اکنون سهم ایران از اقتصاد جهانی تنها ۱.۱ درصد است اما طبق برآوردها، اقتصاد کشورمان، ظرفیت گسترش به کمک هوش مصنوعی و افزایش تأثیر گذاریش بر اقتصاد جهانی را دارد.
نماینده دولت در استان اصفهان تاکید کرد: اصفهان میتواند در ورود کشور به عرصه هوش مصنوعی سهم قابلتوجهی داشته باشد و نباید نقش این استان در این عرصه را نادیده گرفت زیرا ظرفیت علمی و عملی زیادی در این زمینه در اصفهان وجود دارد.
وی یادآور شد: برای نخستین بار در کشور مدیریت استان «قاب اقتصادی» دقیقی برای اصفهان تدوین کرده که در آن سهم هر بخش با توجه به هدف رشد هشت درصدی در قوانین بالادستی مشخص شده است و در تحقق این برنامه ریزی هوش مصنوعی نقش اصلی را بازی میکند.
وی گفت: بر اساس گزارشهای علمی، کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران که حاصل تلاش اساتید برق و کامپیوتر است، در طول دورههای برگزاری خود خدمات شایانی به کشور ارائه کرده و امید است امسال نیز شاهد تداوم این روند باشیم.
وی تاکید کرد: برگزاری نشستهایی مانند (کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران) باید هشداری برای ایجاد تحول جدی و انقلابی در سه حوزه سرعت، دقت و خلاقیت باشد و در غیر این صورت، پیشرفت مطلوب حاصل نخواهد شد.
کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران (ICEE) از سال ۱۳۶۹ آغاز به کار کرده و بهعنوان یکی از مهمترین و معتبرترین رویدادهای علمی و صنعتی در حوزه مهندسی برق کشور، به صورت مستمر و سالانه برگزار میشود که دانشگاه صنعتی اصفهان امسال میزبان سی و سومین دوره این کنفرانس است.
سی و سومین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق ایران در تاریخهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار میشود.
این کنفرانس با دیرینه پرسابقه فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزههای مهندسی برق و کامپیوتر خواهد بود.
ارسال نظر