به گزارش ایراسین به نقل از تسنیم، محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی گفت: دیپلماسی سیاسی کشور ما در سالهای اخیر متمرکز بر توسعه کشورهای بریکس و روسیه و منطقه است. هدف اصلی توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی است.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هیچ رابطه اقتصادی بدون رابطه بانکی و پولی امکانپذیر نیست، تصریح کرد: حتماً باید رابطه بانکیرا برای توسعه اقتصادی تقویت کنیم. در سفرهای آقای پزشکیان میبینم که بعد از رایزنیهای اقتصادی و … بلافاصله روابط بانکی را پیگیری میکنیم، یک روز بعد از سفر آذربایجان مشکل شعبه باکوی بانک ملیحل شد.
وی با اشاره به پروژه میرشتاب گفت: این پروژه محصول کار مشترک بانک مرکزی ایران و روسیه است و اراده جدی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور وجود دارد؛ بخشی از پروژه همکاری است. همکاری اولیه با سپام شروع شد. بعد از آن روابط کارگزاری ما با بانکهای روسیه از سر گرفته شد؛ الان ارتباط خوبی با بانکهای مهم روسیه داریم.
ویادامه داد: پروژه بعدی پیمانپولی بود که در انجام آن هم نواوریها و توافقات خوبی حاصل شد؛ این پروژه هم یکی از پروژههای همکاری دو کشور است، تمام مردم ایران و روسیه باید بتوانند باهم ارتباط بانکی و پولی داشته باشند. این کار را با بریکس و منطقه انجام خواهیم داد. همین مدل همکاری را با بقیه کشورها میکنیم البته با بخشی شروع کردیم که در آینده جزئیات را میگوئیم.
ارسال نظر