ایریسا

مدیرعامل شرکت ایریسا در بازدید از پارک علم و فناوری خراسان رضوی از تقویت همکاری‌های فناورانه؛ ایریسا و پارک علم و فناوری خراسان رضوی به دنبال توسعه صنعت فولاد خبر داد.

به گزارش ایراسین، اکبر گل‌بو، مدیرعامل شرکت ایریسا در در بازدید از پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر توسعه اکوسیستم مجموعه ایریسا گفت: استفاده از ظرفیت زیست‌بوم در کنار ظرفیت ۸۴۰ همکار و ۴۰ مشتری فولادی شرکت ایریسا، جزو مهم‌ترین اهداف مجموعه ایریسا به شمار می‌رود و به دنبال توسعه هستیم که امضای این تفاهم‌نامه همکاری و استفاده از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای دستیابی به هدف توسعه است.

وی با تاکید بر رویکرد فولاد مبارکه برای توسعه اکوسیستم ادامه داد: یکی از ایده‌ها و ابتکارات مدیرعامل جدید فولاد مبارکه، احصای ۱۲ پروژه شاخص برای سال جاری است که به صورت هفتگی توسط شخص ایشان دنبال می‌شود و یکی از این پروژه‌ها، کاهش مصرف انرژی از طریق هوشمندسازی است.

مدیرعامل شرکت ایریسا با اشاره به چشم‌انداز این مجموعه تا سال ۱۴۰۶ اظهار داشت: تبدیل ایریسا به سکوی دیجیتال صنعت فولاد کشور، چشم‌انداز تبیین شده ماست و به همین دلیل در این نشست حضور داریم.

در ادامه ایمان شریعتی معاون پشتیبانی و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی با معرفی ظرفیت‌های موجود و لزوم ایجاد ارتباطات سازنده شرکت‌های زیرمجموعه با صنعت فولاد افزود: این همکاری‌ها می‌تواند گام مؤثری در جهت تقویت اکوسیستم فناوری و نوآوری در استان خراسان رضوی باشد و زمینه را برای همکاری‌های بیشتر بین بخش خصوصی و مراکز علمی و تحقیقاتی فراهم کند.

تقویت همکاری‌های فناورانه؛ ایریسا و پارک علم و فناوری خراسان رضوی به دنبال توسعه صنعت فولاد

در ادامه این نشست، علاوه‌بر معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان رضوی و اعلام نیاز صنایع توسط مدیران شرکت ایریسا، افراد حاضر به گفت‌وگو در ارتباط با تأثیرات مثبت این همکاری پرداختند.

انتظار می‌رود با عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه، شاهد رشد چشمگیر پروژه‌های مشترک و توسعه فناوری‌های نوین در صنعت فولاد کشور باشیم.

گفتنی است؛ در این بازدید سه روزه در راستای اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری میان ایریسا و پارک علم و فناوری انجام شد که پیش‌تر به امضا رسیده بود. بر اساس این تفاهم نامه، هدف اصلی این همکاری، بسترسازی برای جریان‌سازی و شبکه‌سازی بین بازیگران کلیدی زیست‌بوم توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در منطقه عنوان شده است. همچنین، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی تحقیقات و فناوری، ساخت سیستم‌ها و تجهیزات پیشرفته، و گسترش همکاری‌های پژوهشی و فناوری از دیگر محورهای مهم این تفاهم‌نامه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =