هوش مصنوعی

حسین مدرسی فر، سرپرست معاونت سرمایه انسانی فولاد مبارکه در حاشیه سی‌وششمین جشنواره امتنان گفت: فولاد مبارکه با همکاری کارشناسان مهندسی بهداشت حرفه‌ای شرکت‌های نرم‌افزاری داخل کشور به منظور شناسایی و اصلاح بیماری‌های اسکلتی و عضلانی ‌ احتمالی محیط کار موفق به طراحی نرم‌افزار شناسایی و ارزیابی ریسک بیماری‌های اسکلتی و عضلانی به کمک هوش مصنوعی شد تا با این نرم‌افزار ارگونومی بومی‌سازی شده در فولاد مبارکه بتواند نسبت به ارزیابی خطرات بیماری‌های اسکلتی و عضلانی اقدام نماید.

حسین مدرسی‌فر، سرپرست معاونت سرمایه انسانی فولاد مبارکه در حاشیه سی‌وششمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان گفتگو با خبرنگار ایراسین گفت: در بخش طرح‌های نوآورانه، فولاد مبارکه برای نخستین بار در سطح کشور از هوش مصنوعی برای ارزیابی ارگونومی در بررسی پوسچر کاری استفاده کرد. این شرکت با همکاری کارشناسان مهندسی بهداشت حرفه‌ای خود، شرکت نرم‌افزار نویس داخل کشور و متخصصان داخلی خود به منظور شناسایی و ارزیابی ریسک خطرات بیماری‌های اسکلتی و عضلانی موفق به طراحی نرم‌افزار با هوش مصنوعی شد تا با این نرم‌افزار ارگونومی بومی‌سازی شده ارزیابی کلیه مخاطرات پست‌های سازمانی خود را انجام دهد.

مدرسی‌فر با اشاره به سرعت بالای این روش اظهار داشت: در حالی که ارزیابی ارگونومی به روش‌های سنتی برای ارزیابی پوسچرهای کاری در مقیاس فولاد مبارکه به حدود ۱۵ سال زمان نیاز است ولی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، تمامی پست‌های کاری فولاد مبارکه در کمتر از یک هفته ارزیابی و اقدامات اصلاحی برای آن‌ها برنامه‌ریزی می‌شود.

سرپرست معاونت سرمایه انسانی فولاد مبارکه با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی و اقدامات فولاد مبارکه در این حوزه گفت: فولاد مبارکه با بیش از ۱۲ هزار نیروی امانی و ۱۸ هزار نیروی پیمانکاری، همواره تلاش کرده تا با ارزیابی دقیق پوسچرهای کاری، محیطی ایمن و سالم برای کارکنان فراهم کند تا آن‌ها بتوانند بدون ابتلاء به بیماری‌های اسکلتی-عضلانی فعالیت کرده و پس از بازنشستگی نیز از زندگی باکیفیتی برخوردار باشند.

مدرسی‌فر با اشاره به نقش کلیدی نیروی انسانی در بهره‌وری سازمان‌ها خاطرنشان کرد: بسیاری از سازمان‌ها به‌اندازه‌کافی به توسعه و حفاظت از نیروی کار توجه نمی‌کنند و به همین دلیل، حداقل ۵ درصد از بهره‌وری خود را از دست می‌دهند. درحالی‌که با اجرای برنامه‌های صحیح، می‌توان بهره‌وری را به‌صورت چشمگیری افزایش داد.

سرپرست معاونت سرمایه انسانی فولاد مبارکه درباره برنامه‌های آتی این شرکت در حوزه نیروی انسانی گفت: این شرکت برای ارتقای بهره‌وری و بهبود شرایط کاری، برنامه‌های مدونی را در دست اجرا دارد. اقدامات و برنامه‌های که همگی در راستای بهبود دو شاخص کلیدی بهره‌وری و رضایت شغلی کارکنان طراحی شده و تأثیر مثبتی بر عملکرد سازمان خواهد داشت.

گفتنی است در سی‌وششمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان، فولاد مبارکه با این طرح به عنوان «گروه کار نمونه بخش خدمات» انتخاب و از تیم کاری فولاد مبارکه تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =