عضو کمیسیون تلفیق بودجه خبر داد؛

حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد

حقوق سرایداران مدارس افزایش می‌یابد
عصمت صادقیان
یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی از مصوبه امروز این کمیسیون برای افزایش ضریب حقوق نیروهای خدماتی مدارس خبر داد.

به گزارش ایراسین به نقل از خانه ملت، رضا سپهوند با اشاره به نشست امروز کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس، گفت: در جلسه امروز مواد ارجاع شده از صحن مجلس مورد بررسی و اصلاح قرار گرفت.

وی اظهار کرد: در یکی از مهمترین موارد، اعضای کمیسیون مصوب کردند که ضریب حقوق نیروهای خدماتی مدارس از حدود ۶۴۰۰ به ۹۴۰۰ افزایش یابد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس گفت: همچنین با مصوبه اعضای کمیسیون مقرر شد تا اعتبار تخصیص یافته به وام ازدواج از ۳۵۰ همت به ۳۴۰ همت برای سال آینده کاهش یابد.

شورای نگهبان چهارشنبه هفته گذشته گزارش خود درباره ایرادات شورا و مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبه مجلس درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را به مجلس ارائه کرد و پس از اصلاح ایرادات در کمیسیون تلفیق کار بررسی این ایرادات از امروز در صحن مجلس آغاز شد که تعدادی از مواد و بندها برای بررسی بیشتر، امروز به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه