• ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
  • کد خبر: 44399
  • readingTime: ۲ دقیقه
صعود بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۱۳ هزار و ۹۰ واحد همراه شد.

به گزارش ایراسین، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با افزایش ۱۳ هزار و ۹۰ واحد به رقم ۲ میلیون و ۳۱ هزار و ۲۴۰ واحد رسید.

همچنین شاخص هم‌وزن با افزایش ۳ هزار و ۲۷۵ واحد به رقم ۹۶۰ هزار و ۵۵ واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۷ میلیون و ۱۱۹ هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از ۶.۶ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۲۷۴ هزار فقره معامله و به ارزش ۴ هزار و ۱۱۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز سبز شدند اما میزان افزایش شاخص‌ها زیر یک درصد بوده است. شاخص کل و شاخص هموزن نسبت به روز گذشته ۰.۶۳ درصد افزایش یافتند این دو شاخص با معیار هموزن ۰.۴۸درصد رشد کردند.

شاخص آزاد شناور ۰.۶۸ درصد افزایش یافت، شاخص بازار اول بورس ۰.۷۸ درصد رشد کرد وشاخص بازار دوم بورس ۰.۴۷ درصد افزایش یافت.

نمادهای پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تهران، پالایشگاه بندرعباس، گل‌گهر، چادرملو، شستا و پتروشیمی ایران به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشته‌اند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل با ۱۳۵ واحد افزایش به رقم ۲۵ هزار و ۲۹۳ واحد رسید. ارزش بازار پایه فرابورس ۴۳۶ هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران بیش از ۲.۸ میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در قالب ۱۶۰ هزار فقره معامله و به ارزش ۳ هزار و ۶۵۷ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نمادهای مالی سپهرصادرات، آریا ساسول، پالایش نفت لاوان، پتروشیمی تندگویان، مدیریت انرژی امیدتابان حور و فولاد هرمزگان بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشته و نماد ایران‌خودرو دیزل بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت فرابورس ۰.۵۲ درصد افزایش یافتنداین دو شاخص با معیار هموزن ۰.۶۲ درصد رشد کردند شاخص بازار اول فرابورس ۰.۵ درصد رشد و شاخص بازار دوم ۰.۵۲ درصد رشد کرد.

از دیروز که مهدی غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی اعلام کرد، این صندوق با مبلغ هزار میلیارد تومان از طریق صندوق تثبیت بازار در بازار سرمایه حضور پیدا می‌کند، شاخص رو به رشد شد، اما نوسان و ریسک جزء ذات بازار سرمایه است بنابراین قبل از سرمایه‌گذاری حتما باید مطالعه، تحلیل و مشورت با افراد امین و خبره انجام شود.

بازار سرمایه می‌تواند به سکویی برای تأمین مالی شرکت‌ها و دولت تبدیل شود به شرط اینکه از این بازار حمایت شود و حجم و اندازه بازار و عمق بازار افزایش یابد. در حال حاضر ۶۰ میلیون کدبورسی در کشور صادر شده است، اما تعداد معامله‌گران فعال کمتر از یک میلیون نفر هستند، بنابراین باید مدیران برنامه‌ریزی کنند که مردم به صورت فعال و هوشمند در بازار سرمایه حضور پیدا کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =