وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

دستاوردهای خوب شرکت ایریسا در صنایع فولادی و معدنی

دستاوردهای خوب شرکت ایریسا در صنایع فولادی و معدنی
فرشته شیرزادی
دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو سازمان اکو و در بازدید از غرفه شرکت ایریسا گفت: شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون (ایریسا) با توانمندی‌هایی که در حوزه صنایع فولادی و معدنی دارد می‌تواند در توسعه این صنایع در موضوع هوشمندسازی و تحول دیجیتال کمک کند.

به گزارش ایراسین، سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو سازمان اکو به میزبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعت جمهوری اسلامی ایران و با حضور هیئت‌های عالی از هشت کشور در روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

در نمایشگاه جانبی این رویداد بین‌المللی که با هدف تعامل و برقراری ارتباطات چندجانبه با کشورهای حاضر و معرفی محصولات، خدمات و راهکارهای شرکت‌های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شده بود، شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون – ایریسا نیز حضور فعال داشت.

در طول مدت نمایشگاه عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن حضور در اجلاس در بازدید خود از غرفه شرکت ایریسا و آشنایی با خدمات و محصولات آن افزود: ایریسا با توانمندی‌هایی که در حوزه صنایع فولادی و معدنی دارد می‌تواند در توسعه این صنایع در موضوع هوشمندسازی و تحول دیجیتال کمک کند. در طول نمایشگاه عابدی، معاون فن‌آوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و باقری اصل، معاون امور مجلس و دولت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان استخدامی کشور، طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم و رئیس کمیسیون صنایع مجلس، از غرفه ایریسا بازدید کرده و نشستی را اکبر گل‌بو، مدیرعامل شرکت ایریسا برگزار کردند.

یکی از دستور کارهای اصلی این نشست، تبادل نظر در خصوص آینده دیجیتال منطقه اکو و دستیابی به راه‌هایی مناسب جهت هم‌افزایی و استفاده از آخرین دستاوردهای تحول دیجیتال میان شرکت ایریسا به‌عنوان بازوی تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه و دیگر شرکت کنندگان در این رویداد بود.

همچنین معاون فن‌آوری و نوآوری وزارت ارتباطات ضمن اهمیت حمایت از شرکت‌های دانش بنیانی همچون ایریسا که در سطح ملی در حال انجام پروژه‌های استراتژیک هستند، گفت: پس از این رویداد جلسات مشترکی را برگزار خواهیم کرد تا به بسته حمایتی مناسبی برای حمایت از شرکت ایریسا و شرکت های مشابه برای تقویت شان برای ورود به حوزه تحول دیجیتال برسیم.

در ادامه نیز لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان استخدامی کشور باتوجه‌به اینکه در جریان پروژه نیروگاه فولاد مبارکه بوده و به شناخت مناسبی از شرکت ایریسا دست پیدا کرده‌اند، از حضور شرکتی همچون ایریسا در حوزه صنعت ابراز خوشحالی کردند.

در نهایت نیز عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد که در تلاش هستند تا با حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از ظرفیت‌های آنها در سطح ملی و بین‌المللی حداکثر بهره‌ را ببرند.

گفتنی است، این سازمان ۵۲ سال پیش با همکاری سه کشور ایران، ترکیه و پاکستان تشکیل شده و ایران به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان همکاری اقتصادی اکو از قدرت نفوذ بالایی برخوردار است. در حال حاضر ۱۰ کشور عضو این سازمان هستند و کشورهایِ پاکستان، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و ایران عضوِ مشترک مابین اکو و سازمان همکاری شانگ‌های هستند.

در این نمایشگاه ۴۰ شرکت شناخته شده در حوزه فناوری اطلاعات حضور داشتند و علاوه بر ارائه دستاوردهای خود جلسات مشترکی را با هیات های تجاری حاضر در اجلاس برگزار کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه