تصویری از حضور خبرساز مسی در یک کنسرت

لیونل مسی
شهراد باغستانی
دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴

لیونل مسی ترجیح داد به جای حضور در جشن قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن، برای تماشای کنسرت یک گروه بریتانیایی راهی بارسلونا شود.

به گزارش خبرنگار ایراسین، لیونل مسی فوق‌ستاره آرژانتینی پاری‌سن‌ژرمن با نادیده گرفتن جشن قهرمانی ویژه تیمش در لیگ ۱ فرانسه و رفتن به بارسلونا برای تماشای کنسرت گروه «کلدپلی» خطر جدیدی را به جان خرید.

هواداران بارسلونا هم وقتی که مسی را همراه آنتونلا همسرش و سسک فابرگاس در کنسرت کلدپلی دیدند، او را تشویق کردند و برایش شعار دادند.

برای هواداران بارسلونا خوشایند بود که جشن قهرمانی پاریسی‌ها حتی به اندازه کنسرت کلدپلی هم برای مسی مهم نیست!

فعلاً مسی به جایی برگشته که همیشه به آن تعلق داشته، اما هنوز تکلیف او که با پاریسی‌ها به پایان راه رسیده، مشخص نیست. احتمال این که موانع برای حضور دوباره مسی در بارسلونا از پیش رو برداشته شود و او را با پیراهن آبی‌اناری ببینیم، زیاد است.

لیونل مسی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه