اقدام عجیب یک وکیل عربستانی علیه رونالدو

اقدام عجیب یک وکیل عربستانی علیه رونالدو
شهراد باغستانی
پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶

یک وکیل عربستانی مدعی شده که رفتار کریستیانو رونالدو جرم است و علیه او دادخواست تنظیم خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بعد از این که کریستیانو رونالدو در پایان دیدار الهلال مقابل النصر حرکت زشتی انجام داد، موج اخراج فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال در این کشور خاورمیانه‌ای به راه افتاد.

در همین راستا، نوف بن احمد وکیل دادگستری از طریق شبکه‌های اجتماعی گفته است که قصد دارد با مراجعه به دادستانی عربستان درخواستی مبنی بر دستگیری و اخراج کریستیانو رونالدو از این کشور به دلیل اقدامی ناپسند ارائه کند. نوف بن احمد گفت: «من ورزش را دنبال نمی‌کنم. حتی اگر کریستیانو تحریک شده باشد، رفتار او جرم است. منافی عفت عمومی از جمله جرایمی است که در صورت ارتکاب از سوی فرد خارجی مجازات بازداشت و تبعید را دارد. ما در این مورد به دادسرا دادخواست خواهیم داد.»

کریستیانو رونالدو از زمان حضور در عربستان بارها با تشویق لیونل مسی مواجه شده که برخی اوقات بی‌تفاوت رد شده و برخی اوقات هم واکنش‌های زشتی نشان داده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه