لوازم التحریر

مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، گفت: بنا داریم یک میلیون بسته لوازم التحریر را با مشارکت نهادهای خیریه و گروه‌های جهادی در قالب پویش همه حاضر توزیع کنیم.

به گزارش ایراسین، حمیدرضا خان‌محمدی امروز در نشست خبری با موضوع توزیع نوشت افزار ایرانی-اسلامی و بازدید از فرایند توزیع استانی نوشت افزار در انبار بازرگانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهارکرد: توسعه ظرفیت های موجود در عرصه تولید محصولات نوشت افزار ایرانی تنها در آموزش و پرورش و با اهتمام کانون قابل تحقق است.

وی افزود: از این موضوع حمایت می‌کنیم که به نقطه مطلوب برسیم، موضوع باید به گونه‌ای رقم بخورد که نوشت افزار و محتوای مورد استفاده از سوی دانش آموزان، ساخت ایران باشد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: وقتی دانش آموزان از نوشت افزاری استفاده می‌کند که توسط متخصصان و تولیدگران ایرانی ساخته شده، حس خودباوری در وجودش تقویت می‌شود.

خان محمدی یادآور شد: توزیع و عرضه مستقیم نوشت افزار ایرانی در شهرهای مختلف، امکان آن به تازگی از طریق سایت "دیجی کانون" کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهم شده است.

وی ادامه داد: وقتی این موضوع به فرهنگ تبدیل شود، دانش آموزان دیگر به لوازم التحریر خارجی نگاه نمی‌کنند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره بازماندگی از تحصیل دانش آموزان اظهارکرد : نرخ بازماندگی دوران کرونا با قبل تفاوت چندانی نداشت و یک دلیل استفاده از ابزار فناورانه برای ادامه آموزش بود.

خان محمدی افزود: اما آنچه اکنون با آن مواجه هستیم، چالشی است که اگر درست برنامه ریزی نشود، در مهر و آبان رخ دهد. باید ببینیم از افرادی که ثبت نام کرده اند، چه تعداد در کلاس درس حضور پیدا نمی کنند.

وی گفت: امکان اهدای بسته لوازم التحریر در طرح عرضه مستقیم نوشت افزار از طریق سایت دیجی کانون وجود دارد تا دانش آموزی به دلیل هزینه نوشت افزار از مدرسه باز نماند و بخشی از بار مردم نیازمند سبک شود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر ادامه داد: تامین کتاب درسی دانش آموزان بازمانده و نیازمند را انجام خواهیم داد.

خان محمدی افزود: در آموزش و پرورش با وجود همه مشکلات و گرفتاری‌ها ابتدای مهر میزبان همه دانش آموزان خواهیم بود. اگر گروه‌های مردم نهاد و رسانه‌ها دانش آموزان بازمانده را می‌شناسند به دفاتر قرارگاه در ادارات اطلاع دهند تا بتوانیم آنها را به مدرسه برگردانیم.

وی با بیان این‌که دو تفاهم نامه خوب با دو خیریه بستیم تا برای آموزش ۱۰ هزار دانش آموز که به دلایل مختلف در سیستان و بلوچستان دسترسی به آموزش ندارند، برنامه ریزی کنند گفت: مدرسه مجازی ایران نیز به زودی افتتاح خواهد شد که آموزش مجازی و ترکیبی به دانش آموزانی که شرایط حضور در مدرسه را ندارند انجام شود تا این گروه نیز تحت آموزش قرار بگیرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =