آلیاژ

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: کنسانتره، آهن اسفنجی و ورق فولادی آلیاژی، از جمله محصولات تولیدی مجتمع فولاد بوشهر است که عملیات اجرایی با هدف تامین نیاز این استان و صادرات آغاز شده است.

به گزارش ایراسین، علی باستین معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر اظهار کرد: تولید ناخالص داخلی استان بوشهر با احتساب صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در یک سال، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که از حیث سهم، حدود ۶ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور مربوط به این استان است.

وی افزود: بر این اساس، استان بوشهر از حیث سرانه تولید ناخالص داخلی و جایگاه سرانه درآمدی بعد از استان‌های تهران و خوزستان، سومین استان کشور است.

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر عنوان کرد: اگر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را از سرانه تولید خالص داخلی استان بوشهر جدا کنیم، این استان با ۴۳ هزار میلیارد تومان جایگاه پانزدهم را در سرانه تولید ناخالص داخلی دارد، آمارها بیانگر این است که ۸۰ درصد از اقتصاد این استان متکی به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است.

وی ادامه داد: تمرکز سرمایه‌گذاری‌های استان در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و بی‌توجهی به سایر زیربخش‌های صنایع در سایر مناطق استان، بر هم زدن توازن سرزمینی و افزایش نرخ بیکاری در سایر مناطق این استان به‌ ویژه مناطق شمالی را به دنبال داشته است.

باستین تصریح کرد: در زمان حاضر میانگین نرخ بیکاری استان بوشهر ۷.۴ درصد است. درحالی که این آمار در شهرستان‌های شمالی استان بوشهر، ۱۵ درصد معادل دو برابر میانگین استان اعلام شده است.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استان بوشهر گفت: با توجه به نرخ بیکاری شهرستان‌های شمالی ضرورت دارد در این شهرستان‌ها توجه جدی و یک سری اقدامات اساسی از جمله استقرار صنایع مادر و پایه در این مناطق انجام شود که از این مسیر اشتغال‌زایی مناسبی که نقشی مهم در درآمد و معیشت مردم داشته باشد، ایجاد شود.

وی اظهار کرد: ضرورت دارد با استفاده از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی که از مزیت‌های بزرگ استان بوشهر به شمار می‌روند، در راستای استقرار صنایع پایین‌دستی به‌ ویژه در مناطق شمالی استان استفاده شود؛ چراکه صنایع مادر ضمن ایجاد اشتغال مناسب، زمینه‌ساز ایجاد صنایع دیگر نیز می‌شوند.

به گفته باستین، یکی از صنایع مهم و مادر صنعت، فولاد است که اشتغال‌زایی و ارزآوری خوبی دارد و با آغاز عملیات اجرایی تولید ورق فولادی در استان بوشهر، هشتمین صنعت بزرگ و مادر در این استان مستقر می‌شود.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استان بوشهر تاکید کرد: راه‌اندازی این صنعت در شمال استان بوشهر، علاوه بر ایجاد چهار هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم، نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد کارگاه‌های کوچک و متوسط دارد.

وی اضافه کرد: صنعت فولاد یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های ایجاد سایر صنایع از جمله صنعت خودروسازی، تولید انواع لوازم خانگی و سایر صنایعی که پایه اصلی آن صنایع فلزی بوده است.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استان بوشهر با تاکید بر اینکه فعال کردن این صنعت می‌تواند به صنعتی شدن اقتصاد این استان کمک کند، اذعان کرد: امروز با آغاز عملیات اجرایی پروژه تولید ورق فولادی، یکی از خاکریزهای جنگ اقتصادی که دشمن با ما دارد، فتح می‌شود و به طور یقین با اجرای این پروژه‌های بزرگ در جنگ اقتصادی بر دشمن غلبه می‌کنیم.

باستین خاطرنشان کرد: کنسانتره، آهن اسفنجی و ورق فولادی آلیاژی ازجمله محصولات تولیدی مجتمع فولاد بوشهر است که توسط یکی از جوانان بومی گناوه راه‌اندازی می‌شود.

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر عنوان کرد: مساحت این پروژه در چرخه کامل فولاد ۲۰۰ هکتار، نیروگاه ۱۰۰ هکتار و آب شیرین کن، یک هکتار تعیین شده است.

وی هدف از اجرای مجتمع فولاد بوشهر را تولید ورق فولادی آلیاژی برای تامین نیاز این استان و صادرات عنوان کرد و یادآور شد: با اجرای این پروژه، زمینه اشتغال یک هزار و ۴۰۰ نفری در استان فراهم و برای اجرای آن، ۶۱۵ هزار میلیارد تومان هزینه می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =