پدر

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامتی مردان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و لزوم توجبه به سلامت باروری آقایان در جهت افزایش جمعیت مهم است.

به گزارش ایراسین، کمال حیدری در وبینار ششمین کنگره سلامت مردان، گفت: مردان خود را فدای خانواده می کنند و هر آسیبی را به جان می خرند تا خانواده در امنیت باشد. از این جهت کووید ۱۹ با تحت تاثیر قرار دادن مشاغل و اصناف آسیب روانی زیادی به سلامت مردان وارد کرد.

وی افزود: مردان پایه انجام اصلی فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در کشور هستند و لازم است ابعاد سلامتی آنان مورد توجه قرار گیرد بنابراین باید صدای این کنگره به گوش سیاستگذاران و مسئولان برسد.

وی با اشاره به اینکه مردان به دلیل مشغولیات زیاد معمولا از توجه به سلامتی خود غافل می شوند، ابراز کرد: وزارت بهداشت به سلامت مردان و برنامه ریزی برای ارتقای سلامتی شان توجه ویژه دارد زیرا مردان نیروهای موثر در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی جامعه هستند.

معاون بهداشت با اشاره به اینکه انتظار داریم سخنرانان این کنگره برای ارتقای سلامت مردان راهکارها و مداخلات ارزشمندی ارائه کنند تا اقدامات این حوزه علمی تر و موثرتر انجام شود، افزود: با شعار «واکسیناسیون حداکثری و محافظت جمعی» در هفته سلامت مردان و توجه به محورهای این کنگره که سلامت روان، تروما و سواد سلامت است، امیدواریم بتوانیم بیش از پیش به اهداف خود در توسعه سلامت مردان برسیم.

وی با بیان اینکه برای تداخل شیفت‌های کاری مردان و فعالیت مراکز بهداشتی باید چاره اندیشی شود، تصریح کرد: در ساعاتی که ما فعالیم مردان در حال کارند و زمانی که آنها فرصت حضور در مراکز ما را دارند، مراکز ما تعطیل هستند.

معاون بهداشت با اشاره به ترویج خشونت و یاس در جامعه به عنوان یک آسیب فضای مجازی، بیان کرد: استراتژی ما کاهش مرگ زودرس و بیماری های غیرواگیر است که متاسفانه به دلیل شیوه نامناسب زندگی، در جامعه در حال افزایش هستند.

حیدری افزود: اصناف باید توانمندسازی شوند و صدمات عمدی و غیرعمدی به مردان با ارتقای سواد و سطح سلامت باید کاهش یابد. همچنین لازم است نابرابری در سلامت بین گروه های سنی مختلف مرتفع شود.

وی با تاکید بر پیشگیری از خشونت، توسعه برنامه های خودمراقبتی، افزایش سلامت جنسی و ناباروری در بین مردان جامعه گفت: رهبر انقلاب بر افزایش جمعیت و فرزندآوری تاکید دارند زیرا آینده کشور به دلیل از دست رفتن فرصت برای افزایش جمعیت و نیروی مولّد در خطر است و در این میان مردان نقش اصلی را بر عهده دارند.

وی در پایان گفت: اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و کلیه مراکز مربوطه باید بدانند برای توسعه سلامت مردان در چه چیزهایی مداخله کنند این اقدامات در دستگاه های دولتی بیشتر انجام شده ولی از بخش خصوصی در این زمینه غفلت شده است. می‌توان با مشارکت آنها استفاده از شبکه‌های اجتماعی برنامه‌ها و آموزش‌های سلامت مردان را در هر صنفی نهادینه کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =