مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس؛

نهبندان، شهرستان ثروتمندی است که هنوز ثروت خود را به نمایش نگذاشته است.

نهبندان، شهرستان ثروتمندی است که هنوز ثروت خود را به نمایش نگذاشته است.
شیرین عظیمیان
شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، در همایش راهکارهای فعال سازی وسرمایه گذاری در معادن شاهکوه نهبندان، با تأکید بر اینکه بخش اصلی و مورد نیاز فعالیت‌های معدنی مربوط به زیرساخت‌هایی از جمله راه و برق است، گفت: نهبندان، شهرستان ثروتمندی است که هنوز ثروت خود را به نمایش نگذاشته است.

به گزارش ایراسین، سیدرضا عظیمی، مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در همایش راهکارهای فعال‌سازی و سرمایه گذاری در معادن شاهکوه نهبندان با تأکید بر اینکه بخش اصلی و مورد نیاز فعالیت‌های معدنی مربوط به زیرساخت‌هایی از جمله راه و برق است، اظهار کرد: نهبندان، شهرستان ثروتمندی است که هنوز ثروت خود را به نمایش نگذاشته است.

وی با بیان اینکه سنگ گرانیت بازار صادراتی دارد، اظهار کرد: فرصت‌ها همه کنار هم قرار گرفته‌اند و باید با کم کردن هزینه تمام شده تولید و حمل و نقل یعنی انجام پیش فرآوری سنگ در محل معدن، این محصول را به بازارهای جهانی صادر کنیم.

عظیمی تصریح کرد: کشش بازار سنگ گرانیت خیلی زیاد است فقط اقدام و انجام کار را می‌طلبد، البته بنده نگران هستم معادن گرانیت نهبندان در آینده با کمبود نیروی کار و متخصص مواجه شود.

وی گفت: از اکنون باید معدنکاران و تکنسین‌های معدن در استان پرورش یابند چرا که اکنون نیز با کمبود نیروهای محلی در این حوزه مواجه هستیم و نیروی کار از استان‌های دیگر تامین می‌شود.

مدیر اجرایی طرح احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس افزود: با فعال شدن معادن و واحدهای فرآوری معدنی در نهبندان، رفت و آمد سرمایه‌گذاران و بازرگانان از سراسر کشور به این منطقه بیشتر خواهد شد پس باید تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز نیز فراهم شود.

عظیمی گفت: مجموعه های هتل، ترانسپورت، بوم گردی، رستوران ها و سرویس دهنده‌های محلی باید خود را برای عزمی بزرگ مهیا کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای معدن

یادداشت

تازه‌ترین‌ها معدن

ویدیوی صفحه

دیدگاه