وزیر صمت:

بدون صادرات فولاد در سال گذشته با مشکل روبرو می‌شدیم/ رشد ۸درصدی صنعت در سال ۹۹

بدون صادرات فولاد در سال گذشته با مشکل روبرو می‌شدیم/ رشد ۸درصدی صنعت در سال ۹۹
نرگس قیصری
جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸

وزیر صمت در آیین افتتاحیه بزرگترین معدن سنگ آهن اصفهان معدن چاه پلنگ گفت: اگر صنعت فولاد و صادرات پتروشیمی نبود سال گذشته حتما با مشکل روبرو می‌شدیم.

به گزارش ایراسین، علیرضا رزم حسینی افزود: توفیق داشتیم که از یک مجموعه فاخر بخش خصوصی بازدید کنیم و بزرگترین معدن سنگ آهن اصفهان را به بهره برداری برسانیم. 

وی ادامه داد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی صنعت فولاد است. سال گذشته ۲۹میلیون تن فولاد خام تولید و ۶.۲میلیون صادر شد و در رتبه ۱۰ جهانی قرار گرفتیم. 

به گفته رزم حسینی، امید است در سال آینده تولید و صادرات در این صنعت بهبود یاید. 

وی ادامه داد: اگر صنعت فولاد و صادرات پتروشیمی نبود سال گذشته حتما با مشکل روبرو می‌شدیم. 

وزیر صمت افزود: وزارت صمت موفق شد در سال گذشته با واردات ۳۸ میلیارد دلار که ۱۳ میلیارد دلار آن تجهیزات و کالای اساسی ‌و ۲۵میلیارد مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات رشد ۸درصدی را ثبت کند. 

رزم حسینی ادامه داد: صادرکنندگان ارز مورد نیاز ما را تامین کردند و درآمد ارزی کشور تامین شد تا صرف تهیه ارز مورد نیاز برای مواد اولیه شود. 

وی افزود: ما از جمله کشورهایی هستیم که هم تحریمهای شدید داشتیم و هم کرونا، با این حال در بخش کشاورزی ۷.۵ درصد و در صنعت رشد ۸ درصدی بدست آوردیم. 

وزیر صمت گفت: اگر خارجی‌ها و قدرت‌های جهانی بگذارند ایران یکی از کشورهای توسعه یافته جهان خواهد بود. زیرا ما سرمایه معدنی زیادی در کشور داریم و میهن پرستان زیادی در خارج و داخل کشور هستند که اگر امنیت سرمایه‌گذاری ایجاد شود ایران را خواهند ساخت‌.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای فولاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها فولاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه