پایگاه تحلیلیخبری ایراسین؛ محمد الهداد، مدیرعامل شرکت توانیر، در نشست پویش ۲۵ درجه با حضور عباس علیآبادی، وزیر نیرو و فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت برگزار شد، درباره جزئیات تامین و مصرف برق در تابستان ۱۴۰۵ اظهار کرد: با توجه به اقداماتی از جمله، افزایش ظرفیت تولید، کاهش مصرف برق و جمعآوری برقهای غیرمجاز در کشور انجام شد، امسال خاموشی بخش خانگی ۵۳ درصد، بخش صنعتی ۱۷ درصد و درمجموع کل کشور، خاموشیها ۴۷ درصد کمتر شد.
وی افزود: با استفاده از سامانههای ۳۰۰۰۵۱۲۱ و ۳۰۰۰۶۱۲۱، بیش از صدهزار پیامک و گزارش مردمی برای ما ارسال شد که از این تعداد ۱۱ هزار گزارش مردمی درباره رمزارزهای غیرمجاز و بیش از ۸ هزار گزارش درباره برقهای غیرمجاز دریافت کردیم که در مجموع باعث شد ۶ میلیارد کیلووات ساعت برقی غیرمجاز از شبکه جمعآوری شود.
مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: ۳۲ میلیارد تومان پاداش به مردم بابت گزارشهای ارسالی پرداخت شده است. در زمستان همچنان نیازمند برنامهریزی دقیق و همراهی مردم برای تامین پایدار برق هستیم.
منبع: صدا و سیما
نظر شما