سرپرست شرکت توانیر مطرح کرد؛

ضرورت جبران سریع خسارات صنعت برق

ضرورت جبران سریع خسارات صنعت برق
سمانه رمضانی
یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۰

سرپرست شرکت توانیر، در جلسه شورای معاونان و مدیران دفاتر مستقل این شرکت با اشاره به خسارات واردشده به تأسیسات صنعت برق در جریان چهل روز جنگ تحمیلی سوم بر ضرورت تسریع در جبران خسارات و بازسازی زیرساخت‌ها تأکید کرد.

به گزارش ایراسین و به نقل از شرکت توانیر، محمد اله‌داد، سرپرست شرکت توانیر، با قدردانی از تلاش‌ها و ایثارگری‌های کارکنان صنعت برق در سراسر کشور اظهار کرد: پایداری و ثبات زیرساخت‌های صنعت برق در این دوره حساس، حاصل رشادت، تلاش شبانه‌روزی و روحیه جهادی همکاران در بخش‌های مختلف این صنعت است و از سوی مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره و ارکان صنعت برق از یکایک همکاران تقدیر و تشکر می‌شود.

وی با بیان اینکه بازسازی و ترمیم شبکه‌های آسیب‌دیده در اولویت برنامه‌ها قرار دارد، افزود: تسریع در بازسازی شبکه‌ها و زیرساخت‌های دارای اولویت، جبران خسارات واردشده به تأسیسات، ساختمان‌ها، تجهیزات، ناوگان لجستیکی، انبارها و خودروهای عملیاتی در دستور کار جدی صنعت برق قرار گرفته است.

سرپرست شرکت توانیر، همچنین پیگیری موضوعات مرتبط با بودجه سال ۱۴۰۵ و اجرای احکام و تکالیف مندرج در برنامه هفتم توسعه را از دیگر محورهای مورد بررسی در این نشست عنوان کرد و ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای تاب‌آوری شبکه برق و افزایش پایداری خدمات‌رسانی به مردم از اولویت‌های اصلی صنعت برق است.

اله‌داد در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع حکمرانی انرژی اشاره کرد و گفت: صیانت از سرمایه‌های صنعت برق و مدیریت بهینه منابع و زیرساخت‌ها، لازمه ارتقای تاب‌آوری و تضمین استمرار خدمات پایدار به شهروندان در سراسر کشور است.

وی، همچنین بر ضرورت ارتقای وضعیت دورکاری برخی همکاران، بهبود کیفیت همکاری‌ها و افزایش بهره‌وری در انجام مأموریت‌های محوله تأکید کرد و خواستار استفاده مؤثر از ظرفیت‌های انسانی و سازمانی برای پیشبرد برنامه‌های صنعت برق شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای انرژی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها انرژی

ویدیوی صفحه

دیدگاه