معجزه مهندسی نورنیکل برای بقا در بازار
نرگس کاظمی
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱

شرکت روسی نورنیکل در حرکتی نوآورانه برای مقابله با توقف تولید ناشی از بازسازی کوره ذوب در سال ۲۰۲۷، قصد دارد امسال ذوب آزمایشی نیکل را در کارخانه مس خود آغاز کند؛ راهکاری «غیرمتعارف» که به این غول فلزات اجازه می‌دهد در دوران تعمیرات اساسی، سطح تولید خود را حفظ کند.

به گزارش ایراسین، یک معاون شرکت تولیدکننده فلزات روسی «نورنیکل» (Nornickel) اعلام کرد که این شرکت امسال قصد دارد ذوب آزمایشی نیکل را در کارخانه مس خود آغاز کند تا در دوران بازسازی عمده کوره‌ای که برای سال ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده، تولید را حفظ کند.

الکساندر لئونوف، رئیس واحد نورنیلک شرکت، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با کانتل تلویزیونی «نورنیلک» گفت که این حرکت نوآورانه به شرکت اجازه می‌دهد تا در دوران تعمیرات اساسی، تولید نیکل را ادامه دهد. نورنیکل که بزرگترین تولیدکننده پالادیوم در جهان و تامین‌کننده اصلی نیکل عیار بالا است، قصد دارد در سال ۲۰۲۷ کوره ذوب در کارخانه متالورژی «نادژدا» را در شهر قطبی «نوریلسک» بازسازی کند.

لئونوف گفت که این توقف حدود ۲۷۰ روز طول خواهد کشید و به طور موقت نیمی از ظرفیت کارخانه را از مدار خارج می‌کند. برای جبران این خاموشی، نورنیکل قصد دارد بخشی از کارخانه مس خود را برای تولید مات نیکل به جای مس تغییر دهد؛ راهکاری که لئونوف آن را «راهکار غیرمتعارف» نامید. این شرکت خطوط تولید را برای این تغییر آماده می‌کند و هدف آن آغاز تست‌های صنعتی آزمایشی در امسال است.

نورنیکل در سال ۲۰۲۴ اعلام کرده بود که قصد دارد کارخانه مس قطبی خود را تعطیل کند و تولید مس را تا اواسط سال ۲۰۲۷ به چین منتقل کند. بر اساس گفته‌های یکی از شرکت‌کنندگان در تماس کنفرانسی شرکت روز پنجشنبه، مذاکرات با شرکای چینی همچنان ادامه دارد. این شرکت انتظار دارد تولید نیکل در سال ۲۰۲۶ بین ۱۹۳ هزار تا ۲۰۳ هزار تن باشد که تقریباً هم‌سو با سال ۲۰۲۵ است. تولید پالادیوم نیز بین ۲.۴۱۵ میلیون تا ۲.۴۶۵ میلیون اونس پیش‌بینی شده است که نسبت به سال قبل تا ۱۱ درصد کاهش نشان می‌دهد.

ولادیمیر پوتانین، سهامدار اصلی و مدیرعامل نورنیکل، پیش‌تر گفته بود که کاهش‌های اخیر تولید موقتی است و آن را به کاهش ذخایر سنگ معدن، تغییر به تامین‌کنندگان تجهیزات غیرغربی و از دست دادن برخی بازارها نسبت داده است. او انتظار دارد که تولید تا سال ۲۰۲۸ تثبیت شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای معدن

یادداشت

تازه‌ترین‌ها معدن

ویدیوی صفحه

دیدگاه