به گزارش ایراسین، بزرگترین مجتمع نمکزدایی ایران با افتتاح واحد دوم خود در بندرعباس، ظرفیت تولید آب شیرین را به ۱۴۰ میلیون مترمکعب در سال افزایش داد. این طرح که با حضور رئیسجمهور افتتاح شد، توسط گروه شرکتهای تأمین و انتقال آب خلیج فارس (واسکو) و با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات روز دنیا و دانش متخصصان ایرانی اجرایی شده است.
واحد دوم نمکزدایی بندرعباس توسط گروه شرکتهای تأمین و انتقال آب خلیج فارس (واسکو) با سهامداری شرکتهای معدنی با تسهیل گری و راهبری ایمیدرو و با همت متخصصان ایرانی و تکیه بر دانش بومی و جدیدترین دستاوردهای علمی و استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات روز دنیا، با ظرفیت ۷۰ میلیون متر مکعب در سال، توسط شرکت مهندسی توسعه آب آسیا از شرکتهای زیر مجموعه واسکو احداث شده است که با بهرهبرداری از آن، ظرفیت نمکزدایی در آن مجتمع را به ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب در سال افزایش میدهد.
مدیر عامل واسکو گفت: گروه شرکتهای تأمین و انتقال آب خلیج فارس (واسکو)، با راهبری وزارت صنعت، معدن و تجارت و نقش برجسته ایمیدرو و با همت شرکتهای معدنی صنعتی گل گهر، ملی مس ایران و معدنی صنعتی چادرملو تأسیس و با پشتیبانی آنها بهعنوان یکی از بزرگترین شرکتهای پیشرو در این عرصه، مأموریتِ حیاتی تأمین آب پایدار برای صنایع و مناطق کمآب کشور را بر عهده دارد.
احسان انصاری افزود: بخش زیادی از منابع مالی پروژه با حمایت ایمیدرو و راهبری شرکتهای زیرمجموعه و تابعه آن تأمین شد.
تفاهمنامه احداث واحدهای سوم و چهارم نمکزدایی در حضور رئیس جمهور بین محمد آشوری استاندار هرمزگان و احسان انصاری مدیرعامل شرکت تأمین و انتقال آب خلیج فارس (واسکو) به امضا رسید.
ارسال نظر