استاندار اصفهان:

امنیت و رفع مشکلات شعب بانک‌ها در اصفهان در دستورکار قرار گرفت

امنیت و رفع مشکلات شعب بانک‌ها در اصفهان در دستورکار قرار گرفت
شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶

استاندار اصفهان از اتخاذ تدابیر لازم به منظور تأمین امنیت و رفع مشکلات شعب بانک‌ها در اصفهان و همچنین پیش‌بینی ارائه بهترین خدمات به مردم خبر داد.

به گزارش ایراسین، مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه دیدار با مدیران بانک‌های استان اصفهان اظهار کرد: در مدیریت استان اصفهان همه هم‌قسم شده‌ایم تا نحوه خدمت‌رسانی به مردم به‌گونه‌ای باشد که کوچک‌ترین مشکلی برای آنها و همچنین صنایع و اصناف ایجاد نشود.

وی افزود: به همین دلیل جلسات متنوعی با بخش‌های خصوصی، دولتی و گروه‌های مختلف داشتیم؛ در شورای هماهنگی بانک‌ها نیز تدابیری برای امنیت و رفع مشکلات خود شعب اتخاذ و نحوه ارائه بهترین خدمات در آنها پیش‌بینی گردید.

استاندار اصفهان ادامه داد: در این جلسه عدم ایجاد فشار مضاعف بر مردم، صنعتگران، اصناف و سرمایه‌گذاران نیز مورد تأکید قرار گرفت.

وی با اشاره به بیان دغدغه‌های بخش خصوصی در دیدار با مدیران بانک‌ها بیان کرد: در این جلسه همفکری شد تا بهترین خدمات و پشتیبانی توسط بانک‌ها ارائه گردد.

جمالی‌نژاد تأکید کرد: این نوید را به مردم می‌دهیم که در مجموعه مدیریتی استان در هیچ نقطه‌ای کم‌فروشی، کم‌کاری و خالی کردن پشت مردم وجود نخواهد داشت و تمام مدیران به طور کامل برای انجام مسئولیت‌های خود در صحنه هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه