مهدی تاج

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: امسال فدراسیون تصمیم گرفت به جای تیم ملی تیم‌های رده‌های پایه فوتبال سپاهان و فولاد خوزستان را به مسابقات کافا اعزام کند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال عصر جمعه ۱۶ خرداد، در حاشیه مراسم اختتامیه لیگ‌های فوتبال و فوتسال استان اصفهان در سالن خانه وزنه‌برداری اصفهان اظهار کرد: دو خبر خوب دارم، یکی اینکه امسال فدراسیون تصمیم گرفت به جای تیم ملی تیم‌های رده‌های پایه فوتبال سپاهان و فولاد خوزستان را به مسابقات کافا اعزام کند.

وی افزود: خبر دوم اینکه فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش تفاهم نامه‌ای رو امضا کردند تا فوتبال مدارس به شکل گذشته خود که شکل بسیار خوبی داشت احیا شود.

تاج تصریح کرد: با همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تفاهم نامه‌ای امضا شد تا در هر محله‌ای با برگزاری مسابقاتی تیم‌هایی تشکیل شود و این کار دو سال است که استارت خورده است.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: به این شکل تیم‌های روستاها، شهرستان‌ها و تیم استان تشکیل می‌شود، سپس مسابقات منطقه‌ای برگزار و از دل این مناطق چند تیم ملی به وجود می‌آید؛ در مراحل پایین‌تر مسابقات با تیم‌های ۳ نقره و سپس ۷ نفره خواهد بود.

وی ادامه داد: سپس از بین این تیم‌ها یک تیم ملی با حضور ۶۰ نفر تشکیل می‌شود، این بازیکنان جدا از بازیکنانی خواهند بود که در لیگ‌ها و باشگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

تاج در پایان گفت: با انجام این طرح بازیکنانی که ممکن است از چشم باشگاه‌ها به دور بمانند فرصت دیده شدن پیدا خواهند کرد که حرکت مثبتی است‌.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =