سنگ تزیینی، زینتی

سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: میزان ذخیره قطعی سنگ‌های تزئینی در معادن استان بیش از ۳۸۰ میلیون تن است و اکنون ۲۱۲۶ نفر در این معادن فعالیت دارند.

به گزارش ایراسین، حمید شاد نوش، سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اظهار کرد: این استان یکی از مناطق غنی از نظر دارا بودن معادن سنگ تزئینی است که دارای ذخایر قابل توجهی از سنگ‌های صادراتی مانند مرمریت و گرانیت است.

وی با بیان اینکه معادن سنگ تزئینی استان ۲۴۲ فقره است که از این تعداد ۱۲۳ معدن فعال و ۱۱۹ معدن غیر فعال هستند افزود: میزان ذخیره قطعی این معادن بیش از ۳۸۰ میلیون تن است.

سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن انواع سنگ‌های تزئینی از معادن خراسان جنوبی استخراج می‌شود.

وی بیان کرد: حدود ۳۰ درصد از پروانه‌های بهره‌برداری صادره استان در سال گذشته مربوط به پروانه‌های بهره‌برداری سنگ‌های تزئینی است.

شادنوش اظهار کرد: سنگ‌های تزئینی استان به بازارهای جهانی نیز راه یافته‌اند به طوری که همه ساله در نمایشگاه‌های بین المللی از جمله ازمیر ترکیه و شیامن چین جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی یادآور شد: برای توسعه این صنعت اقداماتی از جمله کمک به فعال سازی معادن غیر فعال، بهبود زیر ساخت‌های حمل و نقل (مانند راه آهن)، ایجاد شهرک‌های سنگ با فناوری‌های جدید، حمایت مالی از صادر کنندگان و شرکت در نمایشگاه‌های بین المللی باید صورت گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =