به گزارش ایراسین، دومین سمپوزیوم بین المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی با هدف تبادل اطلاعات و یافتههای علمی درباره روشهای فرآوری مواد معدنی، کانی شناسی و شناسایی مواد معدنی و نیز هم افزایی و تجمیع ظرفیتهای علمی و صنعتی داخلی و بین المللی برای رفع چالشهای کلیدی برگزار میشود.
از دیگر اهداف این سمپوزیوم، ایجاد بستری برای تبادل دانش و تجربیات بین متخصصان و صاحب نظران این حوزه، توانمندسازی متخصصان و ارتقای سطح مهارتهای مورد نیاز در خصوص فرآوری مواد معدنی و بررسی فرصتهای جدید و همکاری در این حوزه است.
محورهای سمپوزیوم بین المللی
محورهای علمی دومین سمپوزیوم بین المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی شامل خردایش و طبقه بندی، جدایش فیزیکی، فلوتاسیون و شیمی سطح هیدرومتالورژی، فرآیندهای بیولوژیکی، فرآوری ذرات نرمه و فوق نرمه، فرآوری زغال سنگ و فرآوری عناصر استراتژیک و حیاتی، فرآوری طلا و فلزات گرانبها است.
فرآوری کانیهای صنعتی، شبیه سازی، مدلسازی، کنترل و طراحی کارخانههای فرآوری مواد معدنی، بازیافت و مدیریت باطلهها و پسماندهای معدن و صنایع معدنی، مدیریت و بازیابی آب در کارخانههای فرآوری، روشهای نوین فرآوری مواد معدنی، روشهای فرآوری خشک و کم آب بر، کاربرد هوش مصنوعی در مباحث فرآوری و کانی شناسی و روشهای نوین شناسایی مواد معدنی، از دیگر محورهای سمپوزیوم مذکور است.
برگزاری نخستین نمایشگاه بین المللی دستاوردهای صنایع معدنی
نخستین نمایشگاه بین المللی دستاوردهای صنایع معدنی در راستای توسعه و ترویج صادرات، معرفی تجهیزات، ماشین آلات و تکنولوژیهای روز دنیا و نیز معرفی طرحهای قابل سرمایه گذاری در حوزههای مختلف برگزار میشود.
در این نمایشگاه، شرکتهای داخلی و بین المللی در حوزه معدن و صنایع معدنی حضور مییابند و توانمندیها و دستاوردهای مجموعههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی خود را به نمایش میگذارند.
دومین سمپوزیوم بین المللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی و نخستین نمایشگاه بین المللی دستاوردهای صنایع معدنی به مدت ۳ روز (۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت) در محل مرکز تحقیقاتی فرآوری مواد معدنی ایران واقع در کیلومتر ۹ اتوبان کرج- قزوین، جنب کارخانه سوپا، انتهای بلوار کاوش، شهرک تحقیقاتی کاوش برگزار میشود.
ارسال نظر