اولیا

‌محمد اولیا، مدیرعامل شرکت مپنا در خصوص تاثیر استفاده از حمل و نقل برقی در مصرف برق گفت: استفاده از برق بیشتر خواهد شد اما ناچیز است، اگر تقاضا در این زمینه همزمان افزایش یابد، مصرف برق در شب ۱۰ مگاوات افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محمداولیا، مدیرعامل مپنا، ظهر جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری برای جایگزینی ۲۰ هزار دستگاه موتورسیکلت بنزینی با موتورسیکلت برقی در شهر تهران، در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، به تشریح برنامه‌های توسعه‌ای و زیرساخت‌های لازم برای این طرح پرداخت.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از گاز طبیعی به عنوان یک منبع انرژی پاک، گفت: غلبه بر زغال‌سنگ و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر ممکن است سال‌ها طول بکشد، اما در حال حاضر، برق به عنوان منبع اصلی انرژی در شهرها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی همچنین به وضعیت خودروهای برقی در دنیا اشاره کرد و افزود: در حدود ۵ سال آینده، پیش‌بینی می‌شود که ۳۰ درصد ورودی خودروهای حمل و نقل از نوع غربی باشد، هرچند در کشور ما این رقم کمتر است، اما روند رو به رشدی در دو سال اخیر مشاهده می‌شود.

مدیرعامل مپنا به زیرساخت‌های لازم برای شارژ خودروهای برقی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۸۲ ایستگاه عمومی شارژ در سطح کشور فعال هستند که شامل ۲۲ ایستگاه شارژ و ایستگاه‌های خصوصی و خانگی می‌شود.

وی همچنین به اهمیت نگهداری و اتصال این ایستگاه‌ها و خدمات مرتبط با آن‌ها اشاره کرد و افزود: این موضوع به عنوان یکی از وظایف اصلی ما در توسعه فردی‌سازی به حساب می‌آید.

اولیا در ادامه به سوالات موجود درباره تأثیر افزایش خودروهای برقی بر شبکه برق اشاره کرد و گفت: استفاده از برق بیشتر خواهد شد، اما اثر آن بسیار ناچیز است. در مجموع، اگر همزمان تقاضا افزایش یابد، حداکثر ۱۰ مگاوات بیشتر در شب مصرف خواهد شد.

وی همچنین به اهمیت تعادل در مصرف برق و استفاده از ذخیره برق خودروها در خانه‌ها اشاره کرد و گفت: این موضوع می‌تواند به پشتیبانی از شبکه برق کمک کند.

اولیا به فعالیت‌های شهرداری‌ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: شهرداری‌های تهران، شیراز، اصفهان، کرج و اراک در زمینه ایجاد ایستگاه‌های شارژ فعال هستند و سرمایه‌گذاران خصوصی نیز در این حوزه نقش مهمی ایفا می‌کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =