به گزارش خبرنگار ایراسین، بمانعلی یوسفی، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: بیشترین فراوانی حوادث سال گذشته مربوط به حوادث جادهای با ۱۲۶۰ مورد بوده که توسط ۴۶ پایگاه امدادی استان پوشش داده شده است. این پایگاهها شامل ۴۰ پایگاه جادهای، ۲ پایگاه کوهستان، یک پایگاه ساحلی، یک پایگاه واکنش سریع و یک پایگاه امداد هوایی است.
یوسفی در خصوص بالا بودن آمار حوادث ترافیکی در استان اصفهان گفت: وجود عواملی نظیر جاذبههای گردشگری، مراکز علمی و درمانی و صنعتی در استان علت بالا بودن ترافیکی است. وی به آمار بالای مراجعین حضوری به پایگاههای هلال احمر نیز اشاره کرد که عمدتاً مربوط به مسافرانی است که از استانهای دیگر به اصفهان مراجعه میکنند.
یوسفی در خصوص فعالیت های انجام شده در سال گذشته توسط تیم های امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان گفت: ۹۷ حادثه کوهستان، پیگیری ۲۸ مورد مفقودی، امداد رسانی به ۱۳۳۱۴ نفر افراد حادثه دیده و ۲۲۴۰ نفر از خدمات درمانی تیم های هلال احمر بهره مند شدند.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اهمیت رهاسازی مصدومین در حوادث جادهای اظهار داشت: در بسیاری از حوادث اورژانس حضور ندارد و نیروهای هلال احمر با تجهیزات وارداتی اقدام به رهاسازی میکنند.
یوسفی با اشاره به وجود ۳۱ شعبه و دفتر هلال احمر در سطح استان، شهرستان مبارکه را پرحادثهترین شهرستان استان اعلام کرد و علت کم بودن آمار حوادث در شهر اصفهان را حضور فعال آتشنشانی و اورژانس عنوان کرد.
وی با تاکید بر نقش پشتیبانی هلال احمر در حوادث شهری در صورت درخواست سازمانهای همکار، محورهای مواصلاتی و صنعتی بودن برخی مناطق و تعداد بیشتر پایگاههای جادهای را از دلایل بالا بودن آمار ماموریتهای هلال احمر در برخی شهرستانها عنوان کرد.
به گفته یوسفی پایگاه مورچهخورت با قرار گرفتن در موقعیت تلاقی آزادراه کاشان، محور اصفهان-میمه و ورودیشهر دهاقان، بیشترین آمار پاسخگویی به حوادث را به خود اختصاص داده است.
یوسفی با اشاره به استفاده از داوطلب امدادگر، از وجود ۳۷۵۰ نیروی آموزش دیده و ۱۵۲ تیم خواهران در استان خبر داد که در حوادث مختلف به یاری آسیبدیدگان میشتابند.
معاون امداد و نجات هلال احمر استان اصفهان با اشاره به وجود ۳۲۵ دستگاه خودرو امدادی در استان گفت: وظیفه جمعیت هلال احمر در حوادث، تامین اقلام هشتگانه و برپایی اردوگاه است. پاسخگویی به حوادث در جمعیت هلال احمر به صورت سیستمی و شبکهای انجام میشود و سازمان امداد و نجات کشور پس از تایید حادثه، دستورات لازم را صادر میکند. همچنین برگزاری تمرینها و مانورها برای نیروهای داوطلب از جمله اقدامات قبل از وقوع حادثه است که به منظور حفظ آمادگی تیمها انجام میشود.
ارسال نظر