به گزارش ایراسین، سیدرضا صالحی امیری اظهار داشت: یک کشتی برای بندر نکا از قزاقستان و یک کشتی کروز برای جنوب کشور توسط یک سازمان سرمایه گذار خریداری و در حال انتقال به کشور است، در آینده نزدیک با استقرار این کشتیها گردشگری دریامحور آغاز میشود.
وی افزود: برنامه قطعی دولت این است که سیاست اقتصاد دریامحور از جمله توسعه گردشگری دریامحور را فعال کند ولی نه با شعار، بلکه باید توسعه زیر ساختها و جذابیتهای لازم برای این نوع گردشگری ایجاد شود.
صالحی امیری ادامه داد: گردشگری در مناطق آزاد فعال است، در ابوموسی نیز ستادی با عضویت نهادهای نظامی، امنیتی و دستگاههای مختلف به ریاست رئیس سازمان برنامه و بودجه ایجاد شده، قرار بود به همراه رئیس جمهور برای بررسی گردشگری ابوموسی به هرمزگان سفر کنم که به خاطر حادثه بندر شهید رجایی این برنامه کنسل شد.
وی تاکید کرد: نباید وعدههای کاذب به مردم بدهیم، با همکاری سرمایه گذاران در بخش خصوصی به دنبال توسعه گردشگری در ابوموسی هستیم، بخشی از سرمایه گذاری در زیرساختها مانند جاده، راه، آب، برق و گاز بر عهده دولت و ساخت هتلها و مراکز اقامتی، تفریحی بر عهده بخش خصوصی است و نیروهای نظامی همکاری خوبی برای تحویل زمین به بخش خصوصی دارند. باید در دریا ظرفیت غواصی و تورهای گردش دریایی مانند تجربههایی که در دنیا وجود دارد را ایجاد کنیم، در دنیا ۱۸ تا ۳۰ درصد ظرفیت گردشگری در دریا است و سهم ما در این زمینه بسیار ناچیز هستیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اکنون مناطق گردشگری و ظرفیتی در ابوموسی وجود ندارد اما این ظرفیت ایجاد میشود چون تصمیم نظام و اراده رئیس جمهور است. اما تا زیرساختها مانند هتل، اقامتگاهها، مراکز تفریحی و توریستی، بازار و تجارت ایجاد نشود گردشگر امکان حضور در آنجا را ندارد.
صالحی امیری با بیان اینکه شروع زیرساختها در ابوموسی نقطه آغاز برای پذیرش گردشگر از سراسر دنیاست، تصریح کرد: در مرحله اول ۳۰ هکتار زمین برای گردشگری در این منطقه به ما تحویل داده میشود، سرمایه گذار شناسایی و در روزهای آتی این موضوع دنبال میشود.
تقاضای سه هزار و ۷۰۰ نفر برای شرکت در «اکسپو ایران ۲۰۲۵»
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اذعان داشت: سه هزار و ۷۰۰ نفر از مقامات و سرمایه گذاران ۱۰۰ کشور برای شرکت در رویداد «اکسپو ایران ۲۰۲۵» به سازمان توسعه تجارت خارجی درخواست داده بودند.
صالحی امیری افزود: ما برای پذیرش این تعداد مهمان مشکل داشتیم، اما همه مهمانها در هتلها و اقامتگاهها مستقر شدند. در تهران ۱۴۳ هتل و اقامتگاه، ۶ هتل پنج ستاره و در مجموع کمتر از یکصد هتل سه، چهار و پنج ستاره داریم که در شأن تهران بزرگ و ایران زیبا نیست باید ظرفیت چند برابر شود. همچنین بستههای سرمایه گذاری در تهران و کلان شهرها به سرمایه گذاران خارجی و داخلی ارائه میشود.
ارسال نظر