به گزارش ایراسین به نقل از ایمیدرو، محمد پروین مدیر عامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب گفت: معدن طلای زرشوران تکاب به بالاترین رکورد تولید سالانه طلا در کشور دست یافت.
پروین افزود: در سایه فعالیت صادقانه و شبانه روزی پرسنل و کارکنان معدن طلای زرشوران و اتخاذ تدابیر لازم و برنامه ریزیهای هدفمند توانستیم به بالاترین رکورد تولید طلا از ابتدای فعالیت معدن طلای زرشوران دست یابیم.
وی گفت: تعمیر و بازسازی ماشین آلات تولید و برنامه ریزیهای هدفمند یکی از راههای موفقیت در دستیابی به تولید بالا بود.
پروین افزود: آغاز اجرای ۲۰ پروژه زیر ساختی مرتبط با معدن و کارخانه طلا که از سال گذشته شروع شده و اجرای ۱۰ طرح مطالعاتی از جمله گامهای مؤثر در افزایش بهره وری و تولید در این مجموعه بوده است.
مدیر عامل معدن طلای زرشوران گفت: در سال گذشته علیرغم وجود محدودیتهای جدی در برق، گاز و گازوئیل خوشبختانه توانستیم با برنامه ریزی و مدیریتی هدفمند بر مشکلات غلبه نموده و به چرخش چرخهای تولید کمک کرده و میزان تولید را بالا ببریم و افتخار بزرگی را برای کشورمان در تولید رقم زنیم.
وی افزود: موفقیت دیگری که برای معدن طلای زرشوران تکاب رقم خورد کسب بالاترین امتیاز بهره وری (امتیاز بسیار خوب) از سازمان ملی بهره وری ایران بود.
ارسال نظر