معاون رئیس جمهور:

حفظ و احیای تالاب‌ها نقش مهمی در کنترل گرد و غبار دارد

حفظ و احیای تالاب‌ها نقش مهمی در کنترل گرد و غبار دارد
عصمت صادقیان
سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اهمیت تأمین حقابه‌های محیط زیستی، گفت: حفظ و احیای تالاب‌ها نقش مهمی در کنترل و مدیریت گرد و غبار دارد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، شینا انصاری امروز در حاشیه بازدید از تالاب مره در استان قم بر ضرورت حفظ و احیای تالاب‌ها تاکید کرد.

تالاب مره مهم‌ترین و به عبارتی تنهاترین تالاب زنده و پویای کشور در حوزه مرکزی ایران است.

این تالاب در پهنه‌ای به وسعت ۱۱ هزار هکتار در دامنه کوهی به همین نام در محدوده کیلومتر ۶۰ آزاده راه قم - گرمسار واقع شده است، این تالاب سالانه میزبان حدود ۸۰ هزار پرنده از بیش از ۱۸۰ گونه است.

تالاب مره مهمترین میزبان پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی در استان است که همه ساله شاهد حضور دسته‌های بزرگی از انواع مرغابی، غاز، آبچیلک، کاکایی، حواصیل، خروس کولی، دم جنبانک، چکاوک کاکلی، کفچه نوک و گاوچرانک است. پستاندارانی همچون روباه و کفتار و انواع مارها و خزندگان از دیگر ساکنان تالاب مره است.

دیدار با رئیس با مدیر حوزه‌های علمیه و نماینده آیت الله سیستانی در ایران، بازدید از موزه تاریخ طبیعی قم و کانون‌های بحرانی گرد و غبار در منطقه حسین‌آباد میش‌مست، سخنرانی در همایش بهداشت محیط در دانشگاه قم و تحویل اسناد ملکی تالاب‌های استان قم به سازمان محیط زیست از برنامه‌های دیگر سفر انصاری به این استان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه