کمبودی در زمینه تأمین اقلام وکالاهای اساسی استان اصفهان وجود ندارد

کمبودی در زمینه تأمین اقلام وکالاهای اساسی استان اصفهان وجود ندارد
ریحانه شهبازی
چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸

مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: هیچ کمبودی در زمینه تأمین اقلام وکالاهای اساسی مورد نیاز مردم شامل برنج، شکر و روغن وگندم و آرد نیست.

به گزارش خبرنگار ایراسین، محسن ضیایی در بازدید از انبارهای ذخیره سازی کالاهای اساسی اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان گفت: در یک سال گذشته در مجموع بیش از ۲۸ هزار تن برنج و شکر به نرخ دولتی به منظور تنظیم بازار بین مردم و اصناف تولیدی وکارگاه‌ها توزیع شد.

وی افزود: هیچ کمبودی در زمینه تأمین اقلام وکالاهای اساسی مورد نیاز مردم شامل برنج، شکر و روغن وگندم وآرد نیست.

محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان هم در این بازدید گفت: تأمین نیازهای اولیه مردم به کالاهای اساسی جزو وظایف مستمر مدیران حوزه اقتصادی استان است و مردم باید بتوانند با قیمت منطقی به کالای مورد نظر خود تأمین کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه