معاون اجرائی رئیس جمهور

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نوع ورود دولت برای حل مسائل به صورت سیاستی، مدیریتی و گاهی از جنس تامین مالی واحدهای تولیدی است توانسته ایم بیش از ۷ هزار واحد راکد را فعال کنیم.

به گزارش ایراسین و به نقل از ایرنا، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور درباره اقدامات دولت در زمینه احیای واحدهای تولیدی و بازگرداندن به چرخه تولید کشور گفت: گاهی باید فرایندی را اصلاح کنیم طوری که در دستگاه‌های مرتبط با برگزاری جلسات کارشناسی، فرایند را تدوین می‌کنند و گاهی از جنس اصلاح برخی نرم افزارها، سیاست‌ها و قواعد بالادستی است.

وی افزود: برخی از موارد هم مصداقی است که جزئیات آن را عارضه‌یابی می‌کنند و مدیریت مسئله را برعهده می‌گیرند؛ در دولت ذیل معاون اول رئیس جمهور مجموعه‌ای با عنوان ستاد احیای واحدهای راکد و نیمه فعال ایجاد شده است، تمرکز این مجموعه با همکاری استانداران و واحدهای مختلف در حوزه صنعت و معدن به روی واحدهای تولیدی است که به هر دلیل نیمه فعال یا راکد شده‌اند.

منصوری ادامه داد: کارشناسان به صورت موردی به واحدهای تولیدی مراجعه می‌کنند که دچار مشکل شده‌اند؛ گاهی واحدهای تولیدی با مشکل تأمین مالی مواجه هستند، گاهی مسئله مدیریت وجود دارد یا در بازار خللی ایجاد شده است، کارشناسان عارضه‌یابی کرده و برای حل مشکلات اقدام می‌کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نوع ورود دولت برای حل مسائل به صورت سیاستی، مدیریتی و گاهی از جنس تأمین مالی واحدهای تولیدی است و توانسته‌ایم بیش از ۷ هزار واحد را در دولت سیزدهم فعال کنیم که از دستاوردهای بزرگ دولت به شمار می‌آید.

وی افزود: در سال آینده هم احیای واحدهای تولیدی راکد یا نیمه فعال در دستور کار دولت قرار دارد و از طرفی مقام معظم رهبری در طول چند سال گذشته نام گذاری شعار سال را با عناوین اقتصادی لحاظ کرده‌اند و امسال هم با عنوان رشد تولید و مهار تورم صدر مطالبات و دستورات ایشان بود و دولت بر روی این موضوع متمرکز شده است.

منصوری ادامه داد: تمام دولت به عنوان یک ستاد خدمت رسان در حوزه صنعت و معدن و مجموعه تولید فعال خواهد بود چه مجموعه‌ها و دستگاه‌های تأمین کننده مالی از جمله وزارت اقتصاد، مجموعه بانک مرکزی و چه دستگاه‌هایی که نقش تسهیلگری دارند همانند حوزه‌های استاندارد و محیط زیست که ضمن رعایت چارچوب‌ها و ساختارها به تولید کمک کنند تا تولید رونق بگیرد.

وی افزود: بعضی از حوزه‌ها نقش پشتیبان و هماهنگ کننده را دارند مانند معاونت اجرایی که در ستاد دولت مستقر هستند؛ بسیج شده‌اند تا در ایام پایانی سال و سال جدید تحول بزرگی را در این زمینه ایجاد کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =