ملیکا محمدی بازیکن تیم خاتون بم درگذشت

ملیکا محمدی بازیکن تیم خاتون بم درگذشت
شهراد باغستانی
یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶

هافبک تیم ملی فوتبال، بامداد سوم دی ماه در سانحه رانندگی جان باخت و دو نفر از هم تیمی‌هایش به نام‌های بهناز طاهرخانی و زهرا خواجویی مجروح و راهی بیمارستان شدند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، رئیس اورژانس بم در این باره اظهار کرد: حادثه واژگونی خودروی تیبا در ورودی بم، دوراهی باغچمک باعث مصدومیت سه نفر و فوت یک نفر شده است.

علی طاهری افزود: پس از تماس با اورژانس، آمبولانس‌ها به محل حادثه اعزام شدند و مصدومان پس از انجام اقدامات درمانی مناسب برای انجام اقدامات درمانی تکمیلی توسط کارشناسان عملیاتی اورژانس به بیمارستان پاستور بم منتقل شدند.

طاهری با اشاره به اینکه یک نفر از سرنشینان (ملیکا محمدی) در محل حادثه فوت کرده، افزود: دو سرنشین خانم و یک آقا در این حادثه مجروح شدند.

نعیم مفلحی رئیس پلیس راه بم - زاهدان درباره علت این حادثه گفت: عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی راننده و همچنین تخطی از سرعت مطمئنه علت واژگونی خودرو بوده است.

وی عنوان کرد: این مسیر مسکونی و از نقاط حادثه‌خیز بوده که در حال احداث یک میدان به صورت بیضی شکل در این نقطه هستیم.

رئیس پلیس راه بم - زاهدان گفت: رانندگان باید در مسیرهای پرتردد و مسکونی، با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه