مدیرعامل ایمپاسکو:

فعالیت‌های اکتشافی خراسان رضوی با سرعت بیشتری پیگیری می‌شود

فعالیت‌های اکتشافی خراسان رضوی با سرعت بیشتری پیگیری می‌شود
فرشته شیرزادی
شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲

مدیرعامل ایمپاسکو گفت: علی‌رغم آنکه در ماه‌های پایانی سال گذشته کار در استان خراسان رضوی را آغاز کردیم اما در سال جاری کار با سرعت مطلوبی دنبال می‌شود و اکتشافات همچنان در استان خراسان رضوی ادامه دارد.

به گزارش ایراسین، خدایار کریم‌نژاد مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) درباره اقدامات ایمپاسکو در استان خراسان رضوی توضیح داد: از آذر ماه ۱۴۰۱ فعالیت‌های اکتشافات عمومی و تفصیلی در محدوده‌های اولویت‌دار پهنه گناباد - بجستان (شامل محدوده‌های چاه مسی، کلاته آهنی، چیلار، کلاته رود گز و بی بی غیبی) در دستور کار قرار گرفت و نسبت به ساخت جاده‌های دسترسی، حفر ترانشه و حفاری‌های اکتشافی در محدوده‌های یاد شده اقدامات لازم را انجام داده‌ایم.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته در یک سال گذشته تعداد ۱۶ فقره پروانه اکتشاف در استان خراسان رضوی دریافت که تعداد ۱۰ فقره آن مربوط به سال جاری است و در تعدادی از این محدوده‌ها (منطقه گناباد – بجستان) نیز عملیات حفاری اکتشافی در دست اجراست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عمدتا ذخایر معدنی استان خراسان رضوی مشابه خراسان جنوبی است قصد داریم با گسترش فعالیت‌های معدنی در استان، موجبات اشتغال زایی و رونق اقتصادی هر چه بیشتر این استان را فراهم کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای معدن

یادداشت

تازه‌ترین‌ها معدن

ویدیوی صفحه

دیدگاه