هفته پنجم لیگ برتر فوتبال؛

استقلال صفر _ پیکان صفر/ زور ساپینتو و حسینی به هم نرسید

استقلال صفر _ پیکان صفر/ زور ساپینتو و حسینی به هم نرسید
سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۵

تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه مسابقات لیگ برتر میزبان پیکان بود که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار ایراسین، در آخرین مسابقه هفته پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال از ۱۹ سه‌شنبه، در ورزشگاه آزادی از تیم فوتبال پیکان میزبانی کرد. تلاش بازیکنان دو تیم در این بازی تمرین ثمری نداشت و دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.

شاگردان ساپینتو در این مسابقه بارها خود را به محوطه جریمه تیم حریم رساندند و نفوذ های خوبی از جناحین داشتند، اما ایستادگی مدافعان و دروازه‌بان پیکان اجازه نداد تا آبی‌پوشان بتوانند قفل چهارچوب را بشکند.

از طرفی شاگردان مجتبی حسینی در پیکان نیز چندین و چند بار روی ضدحملات توانست موقعیت‌های خطرناکی روی دروازه حریف خلق کند، اما در این سو نیز حسین حسینی با واکنش های عالی خود اجازه نداد تا دروازه استقلال فرو بریزد.

با این نتیجه استقلال و پیکان هر دو در جایگاه‌های ششم و هفتم جدول، هشت امتیازی شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه