انتخابات فدراسیون فوتبال؛

تاج ریاست بر سر تاج نشست

تاج ریاست بر سر تاج نشست
سه‌شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴

مهدی تاج با رای مجمع فدراسیون فوتبال با عنوان رئیس این فدراسیون برگزیده شد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال پس از لغو در نیمه شب و اعلام برگزاری در اول صبح، در نهایت ساعت ۱۰ صبح امروز در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

در این مجمع که از ۸۷ عضو آن ۸۰ نفر حاضر بودند، مهدی تاج در رقابت با عزیزالله محمدی و میرشاد ماجدی در دور اول انتخابات و با رای قاطع اعضای مجمع برای یک دوره دو ساله به عنوان رئیس فدراسیون برگزیده شد.

تاج ۵۱ رای به دست آورد، ماجدی ۲۵ و محمدی نیز ۴ رای کسب کرد.

تاج پس از برگزیده شدن به عنوان رئیس فدراسیون گفت: همه باید برای حل کردن مشکلات فوتبال دست به دست هم دهیم. از دیگر نامزدها به ویژه میرشاد ماجدی به دلیل تلاش‌هایش در ماه‌های گذشته تشکر می‌کنم.

تاج پیش‌تر نیز سابقه ریاست بر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ را در کارنامه داشت و همواره حضور او در فوتبال ایران حواشی زیادی به دنبال داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای مسئولیت‌اجتماعی

یادداشت

تازه‌ترین‌ها مسئولیت‌اجتماعی

ویدیوی صفحه

دیدگاه