چادرملو و مپنا

چادرملو و مپنا قرارداد ساخت دو نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی سیکل ترکیبی امضاء کردند.

به گزارش ایراسین به نقل از بیرونیت، در مراسم امضای این قرارداد که با حضور مدیران عامل و اعضای هیات مدیره دو شرکت برگزار شد. ناصر تقی‌زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: یکی از مشکلات عمده صنعت فولاد کشور نبود زیر بناها از جمله برق و گاز و آب می‌باشد که فولادی ها باید خود به فکر این زیر ساخت‌ها باشند که اتفاقا کار خوبی است که بتوانیم با تامین این زیر ساخت‌ها، کمک بزرگی به مملکت در جهت توسعه پایدار کرده باشیم.

تقی‌زاده در ادامه افزود : شرکت چادرملو توانسته با کمک شرکت های فولادی و صنعتی دغدغه آب را در فلات مرکزی حل کند و در حال حاضر مشکل دوم موضوع کمبود برق در کشور است که البته چادرملو توانسته با ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی و همچنین نیرگاه خورشیدی ۱۰مگاواتی در اردکان یزد علاوه بر تامین برق مورد نیاز خود بیش از نیمی از برق تولیدی خود را به شبکه سراسری منتقل کند.

وی همچنین در خصوص وضعیت آینده تولید برق گفت: اکنون هم در نظر داریم با سرمایه گذاری برای ساخت دو نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی سیکل ترکیبی و ۱۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی مجموع تولید خود را به بیش از ۱۷۳۰ مگاوات برق برسانیم.

مدیرعامل چادرملو در پایان گفت: امضای قرارداد ساخت نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی سیکل ترکیبی اردکان که به روش epc و نیروگاه بهاباد که به شکل bot اجرا می شود را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم که گروه مپنا بتواند در سریعترین زمان ساخت آنها را به اتمام برساند و وارد مدار کند و امیدها را در دل مردم بیشتر نماید.

عباس علی‌آبادی، مدیرعامل گروه مپنا نیز در این مراسم با اشاره با اهمیت نیروی برق، بر ضرورت سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید کرد و با اشاره به تحولات عظیم در نتیجه به‌کارگیری نیروی برق در تاریخ صنعت جهان، مباحثی مانند دیجیتال‌سازی، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده را محورهای مهمی خواند که سرفصل اجرا شدن آنها تمرکز بر برقی‌سازی است.

رئیس هیئت مدیره گروه مپنا با ابراز خرسندی از این اقدام مدیر عامل و هیات مدیره چادرملو که تفکرات توسعه گرایانه و دوراندیشانه دارند به این نکته اشاره کرد که مهم‌ترین نکته در سرمایه‌گذاری‌های حوزه برق، اصلاح الگوهای مصرف و افزایش بهره‌وری است.

وی با تقدیر از اعتماد مجموعه چادرملو به گروه مپنا، تصریح کرد: بسیار خوشحالم که این قرارداد ما بین شرکت بزرگی مثل چادرملو و گروه مپنا منعقد شده است و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، گروه مپنا تا پایان سال جاری، چهار واحد بخار نیروگاهی را به مجموعه نیروگاه‌های کشور اضافه خواهد کرد. به مردم این نوید را خواهیم داد که زودتر از موعد مقرر بتوانیم این دو پروژه را وارد مدار کنیم.

شایان ذکر است، گروه مپنا در روزهای اخیر، قرارداد اجرای فاز دوم نیروگاه سمنان را با شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و احداث پروژه شش نیروگاه مقیاس متوسط را نیز با شرکت تولید نیروی برق حرارتی به امضا رسانده بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =