دبیر انجمن سنگ ایران به ایراسین خبر داد:

جلسه با معاونت معدنی وزارت صمت برای استفاده از باطله‌های معادن سنگ تزیینی

جلسه با معاونت معدنی وزارت صمت برای استفاده از باطله‌های معادن سنگ تزیینی
نرگس قیصری
دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹

دبیر انجمن سنگ ایران گفت: استفاده ضایعات معادن سنگ های تزیینی در دستور جلسه شورای سیاستگذاری صنعت سنگ کشور بوده و قرار است سه شنبه این هفته جلسه ای با سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت و فعالان بخش خصوصی و... در خصوص این موضوع برگزار شود.

احمد شریفی در گفت وگو با ایراسین با بیان این مطلب در ادامه افزود: از جمله مواردی که قرار است در جلسه روز سه شنبه با مهندس کشاورز سرپرست معاونت معدنی وزارت صمت مطرح شود در خصوص باطله و ضایعات معادن سنگ تزیینی است.

وی افزود: طرح انجمن سنگ ایران بر این مبناست که وزارت صمت را متقاعد گرداند تا ضایعات و باطله های معادن سنگ تزیینی که مزاحمت‌هایی برای محیط زیست و منابع طبیعی ایجاد کرده و طبق قانون معادن این باطله ها متعلق به وزارت صمت بوده و مالکیت آن را دارد، پروژه هایی برای استفاده از آنها تعریف کند و بابت این سنگ‌ها پولی از مصرف کننده و واحد فرآوری سنگ دریافت نکند.

دبیر انجمن سنگ ایران ادامه داد: در واقع قرار است وزارت صمت این مواد زائد را به صورت تشویقی در اختیار افرادی بگذارد که تمایل دارند، آنها را فرآوری کرده و با ایجاد ارزش افزوده از این باطله های معدنی، محیط زیست و منابع طبیعی را از این آلودگی نجات دهند.

گفتنی است، استفاده از پرت‌های معادن سنگ تزیینی و باطله های معادن در ساخت وسایلی همچون مبلمان شهری، بلوک، جدولهای خیابان، سنگ فرش و ... می‌تواند ضمن زیباسازی شهری، باطله های معدن را تبدیل به یک محصول جدید کرده و هم اینکه منجر به ایجاد ارزش افزوده در صنعت سنگ کشور شده و اشتغالزایی نیز به همراه داشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha