رییس هیات عامل ایمیدرو:

فولادمبارکه شرکتی بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور است/ حتی در تحریم، فولادمبارکه نباید از شرایط اقتصادی ویژه خود فاصله بگیرد

فولادمبارکه شرکتی بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور است/ حتی در تحریم، فولادمبارکه نباید از شرایط اقتصادی ویژه خود فاصله بگیرد
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰

رییس هیات عامل ایمیدرو درباره تحریم مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان که به تازگی انجام شده به خبرنگار فولاد گفت: در حال حاضر بسیاری از شخصیتها مورد تحریم های امریکا قرار گرفتند که در این میان نام مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان نیز وجود داشت.

به گزارش ایراسین، وجیه‌اله جعفری با بیان این مطلب در ادامه افزود: با این حال اصل موضوع اینجاست که ما فولاد مبارکه را به عنوان شرکت بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد می‌دانیم.

معاون وزیر صمت با بیان این مطلب در ادامه گفت: ما به طور قطع به دنبال این هستیم که شرکت فولاد مبارکه اصفهان از شرایط اقتصادی که به وجود می آورد فاصله نگیرد.
گفتنی است طی آخرین تحریم‌های اعمال شده علیه صنعت فولاد ایران از سوی امریکا، حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان نیز به صورت مستقیم مورد تحریم قرار گرفت. لازم به ذکر است، طی 2 سال گذشته چندین بار شرکتهای فولادی ایران از جمله فولاد مبارکه اصفهان از سوی دولت امریکا تحریم شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

گفت‌وگو

پربازدیدهای اقتصاد

یادداشت

تازه‌ترین‌ها اقتصاد

ویدیوی صفحه

دیدگاه